Skip to main content
Begin: 28-02-2024 - 20:12 || Eind: 28-02-2024 - 20:12
Locatie:

Houben Souren per 1 juli 2021 nieuwe co-partner van de Limburgse Werkgevers Vereniging 

De Limburgse Werkgevers Vereniging is verheugd met het feit dat Houben Souren per 1 juli 2021 toegetreden is als co-partner.

Houben Souren is al meer dan 20 jaar dé AV-consultant in Nederland. Bij ons kun je terecht voor al je audiovisuele oplossingen. Of het nu gaat om efficiënter vergaderen, communiceren en werken, of om jouw evenement onvergetelijk te maken. Geen overbodige luxe want de ontwikkelingen op het gebied van audiovisuele communicatie- en mediatechnieken gaan razendsnel.

Met uitgebalanceerd geluid, licht en mediatechniek creëren we een wereld die indruk maakt. Onze specialisten ondersteunen je met een eerlijk advies, projectmanagement of onderhoud van audiovisuele apparatuur.

Wil je meer weten over Houben Souren, kijk dan op www.houbensouren.nl.

Ook (co)-partner worden?

Ben je benieuwd wat een partnerschap voor jouw organisatie kan betekenen bij hét ondernemersnetwerk en  bepalende werkgeversvereniging van Limburg waarbij je direct gebruik kunt maken van het beste netwerk, de beste persoonlijke ontwikkeling en de beste lobby? Meld je dan nu aan.

Ben je eerst benieuwd wat een lidmaatschap bij de LWV voor jou kan betekenen? Plan dan gerust een koffiemomentje in met één van onze relatiemanagers, Frits of Egon.