Parkmanagement

De Limburgse Werkgevers Vereniging heeft als doel om een uitstekend vestigingsklimaat te creëren voor ondernemers in Limburg. Parkmanagement BV is een 100% dochter van de LWV en hét kenniscentrum op het gebied van parkmanagement in Nederland. Parkmanagement richt zich op het verbeteren van de integrale kwaliteit op bedrijventerreinen waarbij het verbeteren van de samenwerking tussen bedrijven onderling en de overheden centraal staat. Tevens leidt Parkmanagement een aantal strategische projecten op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De parkmanager zorgt ervoor dat het bedrijvenpark representatief onderhouden wordt en dat er een veilige werkomgeving ontstaat die goed bereikbaar is. Als aanspreekpunt voor de ondernemers is de parkmanager het middelpunt op het bedrijvenpark. De parkmanager treedt pro-actief op, informeert ondernemers regelmatig middels mailings en nieuwsbrieven en organiseert samen met de bedrijvenvereniging, ondernemers en overheid bedrijvenbijeenkomsten.

Naast voorgaande organiseert de parkmanager een collectief inkooppakket waarmee de leden van het Parkmanagement hun voordeel kunnen doen. Elke opdrachtgever heeft zijn vaste account parkmanager. Daarnaast werken alle parkmanagers ook flexibel, op projectbasis voor andere stichtingen, als gevolg waarvan onze medewerkers zich kunnen specialiseren en onze efficiency verhoogd wordt. Bovendien zorgt deze constructie ervoor dat stichtingen niet van één parkmanager afhankelijk worden. Een ander bijkomend voordeel is dat er, daar waar wenselijk, schaalgrootte kan worden gecreëerd, door projecten over de stichtingen heen aan elkaar te koppelen. Parkmanagement BV is in haar omvang, kennis en ervaring, werkwijze en relatie met de LWV uniek in haar soort.

Parkmanagement BV in beeld bij RTL 4:

BIZ (Bedrijven Investerings Zone)

Parkmanagement BV draagt zorg voor het parkmanagement op Limburgse bedrijventerreinen. Steeds meer van deze bedrijventerreinen zijn georganiseerd in de vorm van een BIZ. Een samenwerking van ondernemers in een Bedrijven Investerings Zone brengt vele voordelen met zich mee. Parkmanagement is gespecialiseerd in het opzetten en begeleiden van een BIZ-traject en het faciliteren en ontzorgen van een bestaande BIZ. In de video leggen we stap voor stap uit wat precies de voordelen zijn van een BIZ, hoe het traject naar een BIZ verloopt en hoe de samenwerking in een BIZ is opgezet. Heb je vragen of heb je wellicht interesse in parkmanagement en een BIZ op jouw bedrijventerrein? Neem dan contact met ons op of bezoek onze website: www.parkmanagementbv.nl.

BIZ in beeld

Betrokken personen

Team Parkmanagement

V.l.n.r.

Stephanie Voncken
Parkmanager Midden-Limburg

Veronique Plusjé
Parkmanager Stichting Bedrijventerreinen Zuid-Limburg en projectmedewerker

Iva Meijs
Management assistente en projectmedewerker

Lidy Rutten
Parkmanager Ondernemend Venlo

Sonja Demandt
Directeur

Gaby Pohlen
Jr. Parkmanager Ondernemend Venlo en projectmedewerker

Wil je graag meer weten over Parkmanagement?

Kijk dan op:

Parkmanagement BV
Parkmanagement Maastricht
Parkmanagement Midden-Limburg
Parkmanagement Venlo

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief!