LWV Podcast

Ondernemersdrift, dé podcast voor Limburgse ondernemers.

Een onderneming is continue in ontwikkeling. Bedrijfsvoering gaat hand in hand met veranderen, aanpassen en meebewegen. In onze podcastserie Ondernemersdrift duikt Kyra in de verhalen van ondernemers. Ze praat met ondernemers over wat hen beweegt, motiveert en inspireert. Ondernemen is doen. Hoe gaan verschillende ondernemers hiermee om? Je hoort het in Ondernemersdrift.

Beluister de trailer van Ondernemersdrift

Beluister de podcast hieronder:

LWV-Podcast met Jimé Hoen

#3 - Jimé Hoen

In deze aflevering spreekt Kyra met Jimé Hoen (CEO van MijnMarketing.com). MijnMarketing.com zit in een transitieperiode, waarbij de organisatie zich ontwikkelt van een roeiboot naar een cruiseschip. Binnen 5 jaar wil Jimé zijn team van 45 personen laten groeien naar 150 fte. Hoe behoudt hij een open cultuur in zo’n snel groeiend bedrijf? Hoe geeft hij zijn high-performance organisatie vorm? En hoe ziet het personeelsbeleid eruit? Je hoort het in deze aflevering van Ondernemersdrift!

Beluister aflevering 3 met Jimé Hoen

LWV-Podcast met Rowen Potma

#2 - Rowen Potma

Technologie, waaronder robotica, gaat een grote rol spelen in het personeelstekort. Staat er straks een robot voor de klas of aan het ziekenhuisbed? Verschuift langzaam het vertrouwen van de menselijke arbeidskracht naar de robot? Wat staat ons te wachten? Kyra gaat hierover in gesprek met Rowen Potma, commercieel directeur van Akab Deuren.

Beluister aflevering 2 met Rowen Potma

#1 - Maud van Neer

In de eerste aflevering spreekt Kyra met Maud van Neer, eigenaar van Interhor Horsystemen. Maud is groot fan van het boek ‘The obstacle is the way’ van Ryan Holiday en gaf het aan onze voorzitter met de boodschap: “Als dit boek voor jou maar half zoveel betekent als voor mij, dan is het zeker de moeite.” Wil je weten welke lessen Maud uit dit boek leerde? Je hoort het in deze aflevering!

Beluister aflevering 1 met Maud van Neer

Of luister via: