Team LWV

Giel Braun

Voorzitter

Werken vanuit Limburg aan een ondernemersklimaat waarbij welvarendheid, duurzaamheid en inclusieviteit voorop staat, is voor mij de opdracht waarmee de dag begint en waar ik met veel plezier aan werk.

Huub Narinx

Directeur

Aan een mooier Limburg werken door echte vooruitgang te boeken via innoverende ondernemers die inclusie en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen geeft enorm veel passie en voldoening!

Frits Dirks

Relatiemanager Zuid-Limburg

Als ik iemand raak door te verbinden volgt het delen van zelf.

Egon Mooren

Relatiemanager Noord- en Midden-Limburg

Ik vind bij elkaar komen is een begin. Bij elkaar blijven is vooruitgang. Met elkaar samenwerken is een succes. Dit geldt niet alleen voor de werkgevers in Limburg maar ook voor de werknemers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Realiseren we dit dan groeit Limburg.

Sonja Demandt

Expertisemanager Duurzaamheid & Innovatie / Directeur Parkmanagement

Het geeft mij een enorme kick om iets te ontwikkelen op het gebied van circulariteit, duurzaamheid en digitalisering waar onze leden gezamenlijk profijt van hebben, dat geeft ENERGIE.

Rik Derksen

Expertisemanager Infrastructuur & Ruimte

Een ondernemer ziet nooit beren op de weg; Ik ben er om deze weg te verbreden.

Mark Hendriks

Expertisemanager Arbeidsmarkt & Onderwijs

Samen werken aan een toekomstbestendige arbeidsmarkt.

Aagje Wevers

Programmamanager Kennis & Ondernemerschap

Het gaat er mij niet om wat je allemaal weet. Het gaat erom wat je allemaal deelt. Kennis zonder praktijk is nutteloos. Praktijk zonder kennis is gevaarlijk.

Dave Wings

Marketing, communicatie & event manager

Het geeft mij enorm veel energie om het volledige pakket dat de LWV te bieden heeft om te zetten in heldere communicatie naar onze leden. Of het nu draait om marketing, communicatie of evenementen:

  • Elkaar zien zorgt voor verlangen
  • Verlangen geeft verbinding
  • Verbinding betekent elkaar boeien
  • Elkaar boeien leidt tot versterken

Anitta Kremers

Managementassistente Noord- en Midden-Limburg

Ik werk graag als een geolied radertje op de achtergrond, zodat de LWV-bijeenkomsten en de activiteiten van de diverse special groups soepel verlopen. Dat alles onder het motto “Doe vandaag iets waar je morgen trots op bent.

Sandra Litjens

Officemanager

Ik loop warm voor een bijeenkomst voor onze leden die wij als team gezamenlijk tot stand hebben gebracht. Als alles op rolletjes loopt en onze leden met een goed gevoel weer naar huis toe gaan is mijn dag geslaagd.

Loes Peelen

Managementassistente Zuid-Limburg

Het geeft mij een enorm goed gevoel dat ik op de achtergrond alles kan organiseren om de LWV-bijeenkomsten en de activiteiten van het LWV Business College goed te laten verlopen.

Jacqueline Heuts

Ledenadministratie

Monique van Boven

Financiële administratie

Ik vind het prettig als leden zorgeloos gebruik kunnen maken van alles wat de LWV te bieden heeft door op de achtergrond feilloos diverse zaken te regelen.