De belangrijkste redenen om lid te worden:

Het beste netwerk

Groei zowel zakelijk als persoonlijk door in contact te komen met collega-ondernemers tijdens o.a. evenementen, acceleration classes, bijeenkomsten en via de LWV App.

De beste persoonlijke ontwikkeling

De LWV stimuleert kennisdeling tussen leden en biedt een platform zodat je succesvoller wordt in ondernemen. Denk hierbij aan verschillende Special Groups, het LWV Next Level Traject en het LWV Business College waardoor jij als ondernemer de mogelijkheid hebt tot het bijwonen van opleidingen, masterclasses, workshops en inspiratiesessies. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en leer je van de ervaringen van andere ondernemers.

De beste lobby

De LWV maakt zich hard voor een excellent ondernemings- en vestigingsklimaat en komt op voor jouw belang door in gesprek te gaan met overheden, politiek, onderwijs en maatschappelijke organisaties. Allemaal zodat jij kunt doen waar je goed in bent: ondernemen!

Kennismakingsbijeenkomst

De LWV organiseert meerdere keren per jaar een kennismakingsbijeenkomst voor (potentiële) nieuwe leden. Tijdens deze bijeenkomst maken nieuwe en toekomstige leden kennis met elkaar en met de LWV. Ben jij geïnteresseerd in het bijwonen van zo’n kennismakingsbijeenkomst? Neem dan gerust contact met ons op!

Enthousiast over een lidmaatschap bij de LWV en benieuwd naar de kosten?

Bekijk hier de contributiestructuur.

Nu lid wordenIk wil graag de LWV Brochure ontvangen

Contact

Je kunt ons dagelijks bereiken tijdens kantooruren op onderstaand telefoonnummer of mailadres.

LWV

Limburgse Werkgevers Vereniging
Godsweerdersingel 77
6041 GK Roermond

Postbus 474
6040 AL Roermond
T 0475-352600
E secretariaat@lwv.nl

De parkeerplaats van de LWV is bereikbaar via de Godsweerderstraat.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief!