Skip to main content

Ondernemers versterken, ondernemerskracht bundelen, juist tijdens de Coronacrisis.

De maatregelen als gevolg van de Coronauitbraak in Nederland volgen elkaar in snel tempo op. Veel bedrijven maken zich zorgen. Wij helpen je graag. Daarom vind je hier hulp en informatie.

Wat en hoe: een overzicht van maatregelen voor ondernemers met informatie van onze kennispartners en onszelf, en hoe je er aanspraak op maakt.
Vraag en aanbod: wij kijken waar we ondernemers kunnen koppelen.
Vraag en aanbod: laat ons weten wat je nodig hebt
Ondernemers weten als geen ander kansen te creëren en te verzilveren, ook in tijden van crisis. Dáár komt de waarde van het netwerk van de LWV écht tot uiting!

Oplossingen zitten vaak in een verrassende hoek

Waar de ene ondernemer een beroep moet doen op werktijdverkorting, kampt de andere juist met personeelstekort. Mogelijk kunnen wij een andere ondernemer aan jou koppelen en helpen jullie elkaar door deze crisis heen.

Laat hieronder weten tegen welk acuut probleem jij aanloopt en waarmee jij écht geholpen bent. Wij gaan aan de slag en kijken in ons netwerk of er bedrijven zijn die jou kunnen helpen.

Wij doen dit samen met onze zusterorganisatie VNO-NCW Brabant Zeeland. Via dit formulier kom je dus op hun site terecht.

Je mag ons ook rechtstreeks mailen wat je nodig hebt en/of wat je kunt aanbieden.

#schouderaanschouder
Samen staan we sterk.