Skip to main content
Begin: 27-02-2024 - 14:04 || Eind: 27-02-2024 - 14:04
Locatie:

De internationale positie van Limburg is onbetwist. Met ‘slechts’ 116 kilometer binnenlandse grens en ruim 350 km buitenlandse grens met België en Duitsland is ‘even de grens overgaan’ voor veel Limburgers iets waar zij niet van opkijken. Maar geldt dit ook voor de meeste Limburgse ondernemers?

Internationaliseren en COVID-19
Op 27 januari praten we je bij over de kansen en mogelijkheden tijdens een online informatiesessie. Want er zijn tal van mogelijkheden ondanks de beperkingen vanwege COVID-19.
Je hoort wat LIOF en haar netwerkpartners zoals LWV en MKB-Limburg op het gebied van internationalisering en exportbevordering kunnen betekenen voor mkb’ers in Limburg.

Wat mag je verwachten?
Het programma ziet er in concept als volgt uit:

  • 13.00 uur: LIOF en internationale ondersteuning voor ondernemers
  • 13.10 uur: Nederlands postennetwerk in het buitenland (spreker volgt)
  • 13.30 uur: ondernemer in het buitenlandse werkveld
    Joris Tenhagen, directeur van Pharox, spreekt over de weg naar een succesvolle landing in het buitenland
  • 13.50 uur: behandelen vragen van deelnemers
  • 14.00 uur: afsluiting online infosessie.

Meld je vandaag nog aan!
Laat geen internationale kans onbenut en meld je vandaag nog hier aan. Een uur deelnemen kan je veel opleveren: inzicht in mogelijkheden, regelingen en nieuwe markten.

Heb je vooraf vragen? 
Ben je op zoek naar partners, afnemers of contacten in het buitenland? Wil je weten naar welke landen jouw sector het meest exporteert? Of welke export bevorderende regelingen er zijn? Deel deze dan bij je aanmelding. We pakken ze op en komen er tijdens of na de online infosessie op terug.

Ook voor overige vragen over internationaliseren kun je uiteraard contact met LIOF opnemen. Dat doe je via Semih Isen, International Trade Developer, +31 (0)6 2030 9088