Skip to main content
Begin: 27-02-2024 - 13:59 || Eind: 27-02-2024 - 13:59
Locatie:

Bij het MKB Datalab Limburg kunnen ondernemers, die meer te weten willen komen over digitaliseren (met het accent op data) terecht voor advies en praktische ondersteuning. Het lab brengt de mogelijkheden in kaart, kan zorgen voor een stagiaire en biedt trainingen en masterclasses aan. Doel is de MKB’er in Limburg te helpen met digitalisering door vragen die spelen te koppelen aan de inzet van studenten (via bv een stage of innovatieopdracht) vanuit het MBO, HBO en WO.

De eerste stap vanuit het MKB Datalab Limburg is het organiseren van miniMasters over relevante thema’s zoals Cybersecurity (3 feb) , Online vindbaarheid & Marketing (3 maart),  Data, wat nu? (1 april), E-commerce (20 mei) en Internet of Things (3 juni). Samen met een host, expert en ondernemers uit onze regio wordt ingezoomd op deze onderwerpen. Elke (online) sessie duurt een uur.

Er waren veel aanmeldingen voor de eerste miniMasters. Mocht je niet in de gelegenheid zijn geweest dan delen we deze de komende weken graag met je. Het eerste onderwerp betreft de miniMaster Cybersecurity: heeft u het ‘hang- en sluitwerk’ van uw organisatie goed geregeld? 

Cybersecurity scan
In de kennissessie wordt een cybersecurity scan aangeboden.
Aanmelden voor een cybersecurity scan (75 euro) kan door telefonisch contact op te nemen met Mireille Jongen 06 24776996 (ma-vrij tussen 9:00 – 12:00 uur) of  een mail te sturen naar info@digitalewerkplaatsen.nl.  

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met het MKB Datalab Limburg via info@digitalewerkplaatsen.nl

Heb je overige vragen op het gebied van Duurzaamheid & Innovatie?
Neem dan contact op met Sonja Demandt, expertisemanager Duurzaamheid & Innovatie via de LWV app of via demandt@lwv.nl