Skip to main content

Bij het MKB Datalab Limburg kunnen ondernemers, die meer te weten willen komen over digitaliseren (met het accent op data) terecht voor advies en praktische ondersteuning. Het lab brengt de mogelijkheden in kaart, kan zorgen voor een stagiaire en biedt trainingen en masterclasses aan. Doel is de MKB’er in Limburg te helpen met digitalisering door vragen die spelen te koppelen aan de inzet van studenten (via bv een stage of innovatieopdracht) vanuit het MBO, HBO en WO.

De eerste stap vanuit het MKB Datalab Limburg is het organiseren van miniMasters over relevante thema’s zoals Cybersecurity (3 feb) , Online vindbaarheid & Marketing (3 maart),  Data, wat nu? (1 april), E-commerce (20 mei) en Internet of Things (3 juni). Samen met een host, expert en ondernemers uit onze regio wordt ingezoomd op deze onderwerpen. Elke (online) sessie duurt een uur.

Deze week lichten we de tweede miniMaster uit: Online zichtbaarheid & marketing. 
‘Is je website toegankelijk?’, ‘Maak je gebruik van de mogelijkheden die social media kanalen, zoals LinkedIn, Instagram e.a. te bieden hebben?’ In deze tweede miniMaster die we uitlichten, met als thema: Online zichtbaarheid & marketing, krijg je de do’s en don’ts te horen om de online zichtbaarheid, en dus het bereik, te vergroten, via uw website en social media kanalen.
Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met het MKB Datalab Limburg via info@digitalewerkplaatsen.nl

Heb je overige vragen op het gebied van Duurzaamheid & Innovatie?
Neem dan contact op met Sonja Demandt, expertisemanager Duurzaamheid & Innovatie via de LWV app of via demandt@lwv.nl