Skip to main content

Het zijn vreemde tijden waarin ondernemers noodgedwongen mee moeten bewegen met de huidige maatregelen en samen leren omgaan met nieuwe situaties waarbij ze elkaar versterken en ondersteunen waar mogelijk, zelfs op afstand. Deze nieuwe situatie vraagt dan ook om een toegankelijke en digitale manier van communiceren. In dit kader lanceert de Limburgse Werkgevers Vereniging een vernieuwde interactieve app.

De nieuwe LWV app wordt naast de andere kanalen het belangrijkste instrument om dicht bij de LWV leden te staan en leden dichter bij elkaar te brengen. Leden ontvangen nieuwsberichten, actuele informatie over evenementen en kunnen direct met elkaar contact leggen en informatie uitwisselen via de chatfunctie. Met de app kan de Limburgse Werkgevers Vereniging flitsenquêtes en polls houden. Op deze manier kunnen heel snel meningen gepeild worden en kan er ingespeeld worden op de actualiteit van de dag waarmee vervolgens weer in het lobbytraject nieuw beleid afgedwongen kan worden of waarmee zaken aan de orde gesteld kunnen worden.

LWV verbindt, versterkt en vertegenwoordigt ondernemers in Limburg.

Wil je ook gebruik maken van de talloze mogelijkheden in onze app, maar ben je nog geen lid van de LWV? Neem dan contact met ons op om mogelijkheden van een lidmaatschap te bespreken.

Egon Mooren,
relatiemanager Noord- en Midden-Limburg,
0475-352620

Frits Dirks,
relatiemanager Zuid-Limburg,
0475-352623

Download de app via de QR-code