Skip to main content

Circulair ondernemen is de toekomst. De continuïteit van onze maakindustrie, bouw, landbouw en vele andere sectoren staat met het realiseren van circulaire innovaties. Daarom organiseren we de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20. De finale wordt gehouden op woensdag 8 februari 2023, noteer de datum dus alvast in je agenda!

Limburgse ondernemers zijn volop bezig met het realiseren van circulaire innovaties. Zoals het opnieuw gebruiken van grondstoffen en afval, waardoor we de aarde niet langer uitputten. Om al deze innovaties op de kaart te zetten, ze structureel in beeld te houden én om elkaar te inspireren organiseren LWV, LIOF, Provincie Limburg, Rabobank en Keyport voor de tweede keer de Limburgse Innovatie Top 20.

Ben jij een Limburgse ondernemer en bezig met circulaire innovatie? Schrijf je innovatie in voor de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20 via limburgsecirculaireinnovatietop20.nl Wacht niet te lang want de inschrijving sluit op 18 december 17.00u.

Een onafhankelijke jury nomineert uit de inzendingen maximaal 20 projecten. Uit deze top 20 kiezen het publiek en de jury beiden een winnaar. De winnaar van de juryprijs wint € 3.000, de winnaar van de publieksprijs wint € 1.000. De finale en de uitreiking vinden plaats op woensdag 8 februari 2023 van 12.30 tot 13.30 uur bij de LWV in Roermond.

Ken je andere ondernemers die volop bezig zijn met circulaire innovatie? Tip ook hen om mee te doen.