Skip to main content

Cruyff wist het al: ‘elk nadeel heeft z’n voordeel’. De huidige tijd dwingt tot een andere kijk op zaken: is mijn huidige businessmodel houdbaar, wat vinden mijn klanten nu belangrijk, wie zijn mijn nieuwe samenwerkingspartners, hoe digitaliseer ik mijn processen? Kortom vragen waarover je zult nadenken en waarbij Zuyd je kan helpen.

Daarvoor organiseert Zuyd in de week van 25 mei het eerste online speeddate-event. Een week lang kun je studenten van Zuyd ontmoeten. Studenten die voor jou aan de slag kunnen om de antwoorden te vinden op uw vragen. Als (afstudeer)stagiairs of nieuwe (tijdelijke) medewerker.

Hoe doet je mee?

In de week van 25 mei kun je elke ochtend of middag, met onze studenten in gesprek. Online! In een 1-op-1 gesprek. Elk gesprek duurt maximaal 15 minuten. Vervolgens bepaal je in onderling overleg of de ontmoeting leidt tot een tweede gesprek.

Als je mee wilt doen, ben je minimaal 2 dagdelen beschikbaar. Je bepaalt met welk videoprogramma je de student online uitnodigt en stuurt ons de link. Wij zorgen ervoor dat de link beschikbaar is voor de student(en) die inschrijven op jouw sessie. Voor elke sessie plannen we 15 minuten, de gesprekspartners houden zelf de tijd in de gaten.

Meld je aan!

Vanaf 6 mei kun je je aanmelden via www.careerservices.zuyd.nl

Zodra je aanmelding bij Zuyd binnen is, zetten we je aanbod open voor studenten. Zij kunnen zich vanaf 12 mei aanmelden. Zodra een student zich voor een van jouw sessies heeft aangemeld, krijg je hierover een emailbericht.

Heb je vragen, bel of mail dan via: 088-9893 000 of kic@zuyd.nl

Hoe de toekomst er ook uit zal zien: hij komt, dus maak er het beste van.