Skip to main content

Graag nodigen wij al onze leden uit voor de algemene ledenvergadering op donderdag 10 juni 2021. Vanwege de coronamaatregelen moeten we het dit jaar wederom digitaal organiseren.

Afgelopen jaar heeft Corona Limburg en de rest van de wereld in zijn greep gehad. Dit heeft een enorme impact op eenieder, zowel binnen onze vereniging als bij jullie als aangesloten leden.

Naast de financiële verantwoording van onze vereniging komen tijdens de ALV ook de wijzigingen in ons dagelijks- en algemeen bestuur aan bod en krijg je een korte terugblik op het afgelopen jaar. Ook willen wij je meenemen in onze ambities voor de toekomst en zal Ingrid Thijssen, voorzitter VNO-NCW, toelichting geven over de koers die vanuit VNO-NCW gevaren gaat worden.

Verder willen wij jullie inspireren door een inkijkje te geven bij jonge ondernemers wat betreft het aanpassingsvermogen en de veerkracht die zij getoond hebben gedurende de periode van de Corona-crisis, waar we ons nu nog in bevinden. We vertrouwen er op dat we langzaam maar zeker in een ‘nieuw normaal’ komen waarbij ondernemers weer volop kansen kunnen pakken.

Meld je aan via de rode buttons. Na aanmelding ontvang je eind mei de agenda en de huishoudelijke stukken alsook de link om in te bellen via Zoom.

Aanmelden via mobiel/tabletAanmelden via desktop