Skip to main content

 

Tijd voor actie: “Label C” voor kantoren

Inhoud

Op 1 januari 2023 is het zo ver: energielabel C wordt verplicht voor alle kantoren. Niet alleen als je gaat verhuizen of verbouwen, maar ook als er verder niets verandert aan jouw situatie ben je verplicht hieraan te voldoen.

In de berichtgeving heb je waarschijnlijk al een aantal berichten gezien over het energielabel C voor kantoren, maar 1 januari 2023 was nog even een ver van mijn bed show. Nu de tijd begint te dringen en er geconstateerd is dat nog een behoorlijk aantal kantoren niet voldoen aan het label is het tijd om in actie te komen.

Wat levert het je op?

Wat wordt er exact verplicht en voor wie? En hoe kan je hier als eigenaar van een kantoor praktisch mee om gaan? Op 6 december 2021 organiseert de LWV een inspirerende online sessie, van 15:30 uur tot 17.00 uur, om je te informeren over de mogelijkheden van verduurzaming van je kantoor.

Deze namiddag kom je van senior-adviseur Joost Hartlief (RVO) meer te weten over de wetgeving rondom het label “C”, waarom deze wetgeving is ingevoerd en welke stappen er worden gezet. Namens adviesbureau Driven by Values neemt gebouwadviseur Hanneke Godfroij je mee in haar verhaal over hoe een energielabel wordt opgesteld en wat te doen als het label D of slechter blijkt te zijn.

Dus ben je eigenaar van een kantoorpand en gebruik je meer dan 225 kWh (fossiel) per M2 en heb je nog geen energielabel meld je dan nu aan voor online sessie!

Aanmelden

Meld je nu aan om deel te nemen via één van onderstaande buttons.

Aanmelden via mobiel/tabletAanmelden via desktop

Betrokken personen

Sonja Demandt

Expertisemanager Duurzaamheid & Innovatie

T 06 - 53 16 65 50
E demandt@lwv.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief!