Skip to main content

 

Inspiratiesessie

 

Maandag 22 februari 2021 vindt de LWV-Women bijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomst neemt Josje Smeets je graag mee in haar ervaring als vrouwelijke ondernemer.

Inhoud

Josje Smeets
Josje Smeets waagde als gelukspsycholoog 3 jaar geleden de sprong naar fulltime ondernemerschap. Haar overtuiging is dat een groot deel van je geluk maakbaar is en met deze filosofie helpt ze zoveel mogelijk mensen in hun zoektocht naar geluk. In eerste instantie werkte ze vrij veel inhouse bij bedrijven in de randstad, omdat aldaar het thema ‘werkgeluk’  booming was, maar al gauw werkte ze ook veel in de regio Limburg.

Boek lancering
Tegelijkertijd besloot ze een boek te gaan schrijven over geluk en al gauw werd ze zeer regelmatig opgepikt door de media, zowel landelijk als lokaal. De groei van haar bedrijf raakte daardoor in een stroomversnelling.

Covid-19
Door Corona ging het snel slechter met de mentale toestand van mensen, waardoor haar business nog meer aantrok. Ze maakte daardoor in 2020 nog meer groei door, terwijl ze nog steeds in haar eentje opereerde.

Kortom een inspirerende middag waarin neemt Josje graag haar verhaalt deelt over hoe zij tot hier is gekomen, wat haar visie is voor de toekomst, maar ook wat haar valkuilen zijn, hoe zij de altijd voorkomende struggle tussen werk en privé oplost en hoe ze keer op keer opnieuw een positieve mindset kan aanmeten. Tips voor meer geluk en een betere balans zullen tevens onderdeel uitmaken van deze sessie.

Voor wie?

  • Voor alle vrouwelijke LWV-leden.
  • (Nog) geen lid maar toch interesse? Neem contact op met Aagje Wevers, programmamanager Kennis & Ondernemerschap.

Praktische informatie

Datum: Maandag 22 februari 2021
Tijdstip: 15.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: LWV of online
Kosten: Gratis voor LWV-leden

Aanmelden?
Leden kunnen zich aanmelden via de app. Ben je nog geen LWV-lid neem dan contact op met Aagje Wevers, programmamanager Kennis & Ondernemerschap

Programma

15:00 uur  Ontvangst / Start inloggen ZOOM
15:15 uur  Josje Smeets
16:30 uur  Stel je vragen aan Josje Smeets
17:00 uur  Einde bijeenkomst

Betrokken personen

Aagje Wevers

Programmamanager Kennis & Ondernemerschap

T 06 - 19 99 70 33
E wevers@lwv.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief!