Skip to main content

 

Inspiratiesessie

 

Op twee data vindt de inspiratiesessie: ‘Jouw medewerkers gunstig opleiding via LimburgLeert.nl’ plaats. 

Hoe hou jij jouw medewerkers up-to-date? Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers zich nog meer binden aan je organisatie? Door ze de kans te bieden zichzelf te blijven ontwikkelen en te verbeteren. LimburgLeert.nl biedt je nu de mogelijkheid om met behulp van subsidie te investeren in jouw medewerkers, met een korting tot wel 60%!

Subsidie

De Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) en Leo-Loopbaan hebben voor het project Limburgleert.nl een subsidie aangevraagd ter hoogte van € 5 miljoen. En deze is ook toegekend! Hierdoor kan LimburgLeert.nl samen met 12 uitvoerders zo’n 1.000 ontwikkeladviezen, 300 begeleidingstrajecten en bijna 6.000 scholingen realiseren. Dat houdt in dat er ca. 7.000 mensen geholpen kunnen worden door middel van deze subsidie.

Wij nodigen je uit!

Tijdens de inspiratiesessie nemen we je mee in de mogelijkheden die LimburgLeert.nl heeft om jouw medewerkers te blijven ontwikkelen. Het eerste deel van de presentatie gaat over de scholing- en ontwikkelactiviteiten die via LimburgLeert.nl aangeboden worden. En met name waarom het juist nu zo van belangrijk is om in de ontwikkeling van medewerkers te investeren.

Het tweede deel van de presentatie gaat over de regeling “NL Leert Door met inzet van Sectoraal Maatwerk”. Wat houdt deze regeling precies in en wat zijn de voordelen om er juist nu gebruik van te maken.

Programma

Afhankelijk van de gekozen datum is het programma als volgt:

08:45 uur  Ontvangst
09:00 uur  Start inspiratiesessie ‘Jouw medewerkers gunstig opleiden via Limburg Leert.nl
10:00 uur  Einde bijeenkomst

15:45 uur  Ontvangst
16:00 uur  Start inspiratiesessie ‘Jouw medewerkers gunstig opleiden via Limburg Leert.nl
17:00 uur  Einde bijeenkomst

Aanmelden

Meld je nu aan om deel te nemen aan één van de twee inspiratiesessies. (data worden in de LWV-app zichtbaar)

Aanmelden via mobiel/tabletAanmelden via desktop

Over LimburgLeert.nl

LimburgLeert is een platform waar Limburgers terecht kunnen voor een groot aanbod cursussen, opleidingen en loopbaanadvies. Het platform geeft direct toegang tot cursussen, trainingen en scholingstrajecten- en begeleidingstrajecten. Door middel van de subsidieregeling NL Leert Door met inzet van Sectoraal Maatwerk kunnen we tegen gereduceerde tarieven volledige trajecten aanbieden.

Betrokken personen

Aagje Wevers

Programmamanager Kennis & Ondernemerschap

T 06 - 19 99 70 33
E wevers@lwv.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief!