Skip to main content
Begin: 27-02-2024 - 14:38 || Eind: 27-02-2024 - 14:38
Locatie:

Op 11 maart organiseert NLinBusiness in samenwerking met de NL Business Hub Munich een webinar over zakendoen in Zuid-Duitsland. Het is een kansrijke regio waar voor Nederlandse ondernemers veel mogelijkheden liggen. Echter kan het nog een uitdaging zijn om met de juiste mensen of organisaties in contact te komen, en zijn er ook tal van culturele uitdagingen die je kunnen belemmeren.

Om concreet je netwerk te kunnen vergroten en al je vragen te kunnen stellen over ondernemen organiseren wij daarom dit virtuele netwerkgesprek. Een aantal gastsprekers zijn Nederlandse ondernemers die inmiddels enige tijd in Zuid-Duitsland wonen en werken, en je dan ook goed kunnen helpen bij al je vragen. 

Het belooft een interactieve, informatieve bijeenkomst te worden!

In aanloop naar dit webinar heeft NLinBusiness ook een email special voor je gemaakt, waarin je middels een drietal e-mails meer te weten komt over zakendoen in Zuid-Duitsland. Vind je het leuk deze te ontvangen? Kijk dan op deze pagina.

NLinBusiness is een initiatief van VNO-NCW en MKB Nederland. Er wordt intensief samengewerkt met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat alsmede andere belangenorganisatie, topsectoren, kennisinstituten en het Nederlandse bedrijfsleven.