Skip to main content

Les Misérables komt naar Maastricht! De populairste musical ter wereld zal in de originele, bekroonde productie van Cameron Mackintosh met een sterrencast in april 2023 de Limburgse hoofdstad bezoeken.

Tijdens de voorstelling van donderdag 20 april 2023 gaan we speciaal voor LWV-leden een meet en greet organiseren met enkele spelers alsook een arrangement met een ontvangst en een gezamenlijke pauze.

Sinds 1985 draait Les Misérables avond aan avond in West End in Londen. De musical is een wereldwijd succes en werd bekroond met verschillende Tony, Olivier, Oscar, Grammy en Musical awards. In september 2021 werden door het Nederlands publiek de nummers Breng hem thuis en Nog één dag tijdens de Uitmarkt 2021 in de top 10 gestemd binnen de categorie ‘Favoriete musicalsong allertijden’.

15 trailers vol decors, kostuums, rekwisieten, pruiken, licht, geluid en projecties en 2 volle dagen bouwen zijn nodig om deze ‘world class production’ naar Maastricht te brengen. Beleef het aangrijpend en tijdloze verhaal van Victor Hugo op de meeslepende muziek van Claude-Michel Schönberg.

De kaartverkoop is al gestart. Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan via de LWV app. De kosten incl. arrangement en 1e rangs kaarten zullen ongeveer € 100,- pp gaan bedragen.

Afgelopen weken bezocht de LWV met een aantal leden de theatervoorstellingen “Koefnoen” en “Hij gelooft in mij”.

De musical “Hij gelooft in mij” in Theater aan ‘t Vrijthof in Maastricht vertolkte het levensverhaal van André Hazes. Martijn Fischer (die de rol van André Hazes speelde) gaf ons een uitleg achter de schermen. Bij deze kennismaking kregen we de mogelijkheid om vragen stellen over deze productie. In de pauze was er volop mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Reactie van deelnemers Noud en Manon Beckers: “dit is een leuk initiatief om de cultuursector te bezoeken met de leden van de LWV. Het was sjiek dat we voor de voorstelling een bezoek kregen van de hoofdrolspelers. Dit is het extraatje dat je krijgt als je met de LWV het theater bezoekt. Wat hebben wij genoten!”

 

“Koefnoen” heeft onze lachspieren op 28 april goed op de proef gesteld. Na afloop was er voor LWV-leden een exclusief samenzijn met de spelers. Reactie van een deelnemer: “De combinatie goed lachen, in een relaxte zakelijke omgeving met een exclusieve kennismaking met de hoofdrolspelers van de avond  heb ik als zeer prettig ervaren. Wanneer gaan we weer?” (Reactie van Rijnie Besaris Insta Zuid)