Skip to main content

Parkmanagement BV, een 100% dochter van de LWV en hét kenniscentrum op het gebied van parkmanagement in Nederland werd vorige week uitgelicht in het RTL 4 programma: op weg naar de regio! Tijdens dit bezoek legt Sonja Demandt, directeur Parkmanagement BV uit waarom Parkmanagement nu zo belangrijk is:

‘Parkmanagement zorgt voor de integrale kwaliteit op een bedrijventerrein en zorgt ervoor dat bedrijven een goed vestigingsklimaat hebben. Hierbij is het belangrijk om samen te werken met diverse organisaties. Zo moeten ondernemers samenwerken en doen we gezamenlijke belangenbehartiging richting overheden, provincie en gemeenten. Als je gaat kijken naar de toekomstige thema’s die op ons afkomen zoals energietransitie en klimaatadaptatie hebben we alle mensen nodig. Het is een klus die we samen moeten klaren waardoor iedereen zich zou moeten aansluiten.‘

Veiligheid
Voor de veiligheid op de bedrijventerreinen is het Keurmerk Veilig Ondernemen ontwikkeld. Dit is een samenwerkingsverband tussen de politie, brandweer, ondernemers en gemeente waarin gezamenlijk naar bedrijventerreinen gekeken wordt. Hierbij worden zaken gecheckt op o.a. het gebied van brandveiligheid, verlichting en onderhoudsbeheer.

RTL4: op weg naar de regio!
Bekijk onderstaand het gehele fragment waar ook een opleidingsproject uitgelicht wordt dat gezamenlijk opgepakt is op een bedrijventerrein door Parkmanagement BV.

Meer weten over Parkmanagement BV?
Wil je meer weten over Parkmanagement BV? Klik dan hier.

Vragen?
Neem dan contact op met Sonja Demandt, directeur Parkmanagement BV via de LWV app, demandt@lwv.nl of 06 53 16 65 50