Skip to main content

Team LWV

Ron Coenen

Voorzitter

Innovatief en inclusief ondernemerschap gaan een grote rol spelen om toekomstbestendig te kunnen blijven ondernemen. Dit kunnen we alleen maar in samenwerking tussen de 4 O’s (Ondernemers, Overheid, Onderwijs en Omgeving). Versterken, vertegenwoordigen en verbinden, vanuit deze drie kerntaken wil ik graag bijdragen aan een gezond en optimaal ondernemersklimaat in Limburg.

Huub Narinx

Directeur

Aan een mooier Limburg werken door echte vooruitgang te boeken via innoverende ondernemers die inclusie en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen geeft enorm veel passie en voldoening!

Frits Dirks

Relatiemanager Zuid-Limburg

Als ik iemand raak door te verbinden volgt het delen van zelf.

Egon Mooren

Relatiemanager Noord- en Midden-Limburg

Ik vind bij elkaar komen is een begin. Bij elkaar blijven is vooruitgang. Met elkaar samenwerken is een succes. Dit geldt niet alleen voor de werkgevers in Limburg maar ook voor de werknemers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Realiseren we dit dan groeit Limburg.

Sonja Demandt

Expertisemanager Duurzaamheid & Innovatie

Het geeft mij een enorme kick om iets te ontwikkelen op het gebied van circulariteit, duurzaamheid en digitalisering waar onze leden gezamenlijk profijt van hebben, dat geeft ENERGIE.

Mark Hendriks

Expertisemanager Arbeidsmarkt & Onderwijs

Samen werken aan een toekomstbestendige arbeidsmarkt.

Sandra Kornips

Marketing, communicatie & event manager

Kyra Doek

Programmamanager Kennis & Ondernemerschap

Stan Custers

Projectmedewerker Duurzaamheid

Sandra Litjens

Officemanager

Ik loop warm voor een bijeenkomst voor onze leden die wij als team gezamenlijk tot stand hebben gebracht. Als alles op rolletjes loopt en onze leden met een goed gevoel weer naar huis toe gaan is mijn dag geslaagd.

Anitta Kremers

Managementassistente Noord- en Midden-Limburg

Ik werk graag als een geolied radertje op de achtergrond, zodat de LWV-bijeenkomsten en de activiteiten van de diverse special groups soepel verlopen. Dat alles onder het motto “Doe vandaag iets waar je morgen trots op bent.

Minka Dohmen

Managementassistente Zuid-Limburg

Monique van Boven

Financiële administratie

Ik vind het prettig als leden zorgeloos gebruik kunnen maken van alles wat de LWV te bieden heeft door op de achtergrond feilloos diverse zaken te regelen.

Jacqueline Heuts

Ledenadministratie