Skip to main content

De belangrijkste redenen om lid te worden:

LWV verbindt

Het beste netwerk

Groei zowel zakelijk als persoonlijk door in contact te komen met collega-ondernemers tijdens o.a. evenementen, bijeenkomsten en via de LWV App.

LWV versterkt

De beste persoonlijke ontwikkeling

De LWV stimuleert kennisdeling tussen leden en biedt een platform zodat je succesvoller wordt in ondernemen. Denk hierbij aan de Acceleration Classes, Special Interest Groups en het LWV Next Level Traject. Ook beschikt de LWV over een Business College waardoor jij als ondernemer de mogelijkheid hebt tot het bijwonen van opleidingen, masterclasses, workshops en inspiratiesessies. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en leer je van de ervaringen van andere ondernemers. 

LWV Vertegenwoordigt

De beste lobby

De LWV maakt zich hard voor een excellent ondernemings- en vestigingsklimaat en komt op voor jouw belang door in gesprek te gaan met overheden, politiek, onderwijs en maatschappelijke organisaties. Allemaal zodat jij kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! 

Kennismakingsbijeenkomst

De LWV organiseert meerdere keren per jaar een kennismakingsbijeenkomst voor (potentiële) nieuwe leden. Tijdens deze bijeenkomst maken nieuwe en toekomstige leden kennis met elkaar en met de LWV. Ben jij geïnteresseerd in het bijwonen van zo’n kennismakingsbijeenkomst? Neem dan gerust contact met ons op! 
    Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

    Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!