Skip to main content

De Limburgse Werkgevers Vereniging is trots om OTTO Work Force en TCC toe te mogen toevoegen aan haar partners.

Partnerschap OTTO Work Force
Otto Work Force mag zich per 1 januari 2021 partner noemen van de Limburgse Werkgevers Vereniging. De LWV is dan ook zeer verheugd met deze grote internationele speler op het gebied van arbeidsmiddeling, die tevens van grote waarde is voor de werkgelegenheid in Noord-Limburg, mag toevoegen aan haar partners.

Sinds de oprichting van OTTO Work Force in 2000 heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt en zijn ze gegroeid tot de grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Europa. OTTO Work Force helpt werknemers uit het ene land aan tijdelijk werk in een ander land. Daarnaast bieden ze ook op grote schaal werk aan mensen in hun eigen land. Ruim 21.000 flexmedewerkers werken via OTTO Work Force in voornamelijk Nederland, Duitsland en Polen. Daarnaast heeft OTTO Work Force in West-, Centraal- en Midden-Europa meer dan 50 kantoren. Ga voor meer informatie over OTTO Work Force naar www.ottoworkforce.nl

Partnerschap TCC
Naast OTTO Work Force zijn we ook trots te melden dat TCC (The Computer Company) toe treedt tot de partners van de Limburgse Werkgevers Vereniging. TCC is een allround ICT-dienstverlener die in staat is de automatisering van organisaties efficiënter en effectiever in te richten. We zijn dan ook bij dit partnership verheugd te melden dat de LWV door dit partnerschap direct grote stappen gezet in de eigen automatisering.

Samen met OTTO Work Force, TCC en al onze bestaande partners en co-partners blijven wij ons inzetten voor een zo aantrekkelijk mogelijk ondernemingsklimaat in Limburg voor directeuren, grootaandeelhouders en topmanagers in Limburg. Daarbij staat het bij elkaar brengen van werkgevers (verbindt), het door werkgevers inzicht en kennis verschaffen (versterkt) en het behartigen van belangen bij o.a. wet- en regelgeving (vertegenwoordigt) centraal. Ga voor meer informatie over TCC naar www.thecomputercompany.nl

Ook partner worden?

Ben je benieuwd wat een partnerschap voor jouw organisatie kan betekenen bij hét ondernemersnetwerk en  bepalende werkgeversvereniging van Limburg waarbij je direct gebruik kunt maken van het beste netwerk, de beste persoonlijke ontwikkeling en de beste lobby? Meld je dan nu aan.

Ben je eerst benieuwd wat een lidmaatschap bij de LWV voor jou kan betekenen? Plan dan gerust een koffiemomentje in met één van onze relatiemanagers, Frits of Egon.