Skip to main content
Begin: 27-02-2024 - 13:52 || Eind: 27-02-2024 - 13:52
Locatie:

LWV/VNO-NCW en MKB Nederland hebben een meldpunt geopend waar je terecht kunt met zorgen, vragen en suggesties voor hulp en beleid. Je kunt daarvoor een mail sturen naar oekraine@vnoncw-mkb.nl. De komende tijd organiseren VNO-NCW en MKB NL meer online ledenraadplegingen. Je kunt je via aanmelden via oekraine@vnoncw-mkb.nl, zodat je op de hoogte blijft.

Vragen, zorgen of suggesties? Laat het ons weten!

Wij doen een nadrukkelijke oproep om bij vragen, zorgen of suggesties direct contact op te nemen met één van onze relatie- of expertisemanagers, waarvan je hier de contactgegevens kunt vinden. Ook al hebben we een oplossing niet meteen in huis, wij kaarten het aan bij onze landelijke koepel. De informatie van onze leden is cruciaal om in samenwerking met ministeries en lokale overheden deze nieuwe crisis te doorstaan.

Praktische informatie

Verder raden wij aan regelmatig de website van VNO-NCW te bezoeken. Hier tref je behalve het laatste nieuws voor ondernemers ook praktische informatie aan, met onder meer een Q&A over gevolgen van Russisch-Oekraïense oorlog voor ondernemers

 

Informatiebijeenkomst Oekraïne i.s.m. landelijke taskforce

Op woensdag 23 maart van 16.00 tot 17.00 uur organiseren we samen met de taskforce van VNO-NCW landelijk een online informatiebijeenkomst. Vanuit de taskforce zal er kort een stand van zaken gegeven, waarna er ruimte is voor vragen en het uiten van zorgen.

Aanmelden
Meld je aan via de LWV app of via deze pagina.