Skip to main content

 

Oorlog in Oekraïne: Praktische informatie en hulp voor ondernemers

 

LWV/VNO-NCW en MKB Nederland hebben een meldpunt geopend waar je terecht kunt met zorgen, vragen en suggesties voor hulp en beleid. Je kunt daarvoor een mail sturen naar oekraine@vnoncw-mkb.nl. De komende tijd organiseren VNO-NCW en MKB NL meer online ledenraadplegingen. Je kunt je via aanmelden via oekraine@vnoncw-mkb.nl, zodat je op de hoogte blijft.

 

Vragen, zorgen of suggesties? Laat het ons weten!

Wij doen een nadrukkelijke oproep om bij vragen, zorgen of suggesties direct contact op te nemen met één van onze relatie- of expertisemanagers, waarvan je hier de contactgegevens kunt vinden. Ook al hebben we een oplossing niet meteen in huis, wij kaarten het aan bij onze landelijke koepel. De informatie van onze leden is cruciaal om in samenwerking met ministeries en lokale overheden deze nieuwe crisis te doorstaan.

 

Praktische informatie

Verder raden wij aan regelmatig de website van VNO-NCW te bezoeken. Hier tref je behalve het laatste nieuws voor ondernemers ook praktische informatie aan, met onder meer een Q&A over gevolgen van Russisch-Oekraïense oorlog voor ondernemers