Skip to main content

In de regio Noord-Limburg is een huisartsenpraktijk speciaal gericht op arbeidsmigranten opgericht, Healthcare for Internationals (H4I).

Op de praktijk werkt personeel dat vloeiend Pools en Roemeens kan spreken. In bijgevoegde folders treft u al de informatie aan in het Engels en het Pools.

De praktijk opent op 1 juli maar je kunt jouw medewerkers nu al laten inschrijven. De praktijk is zeer strategisch gelegen naast de spoedpost van het VieCuri Ziekenhuis te Venlo, vindbaar voor eenieder.

Vaccinatie
De GGD is sinds 28 juni gestart met vaccineren op locatie. Als er bedrijven zijn met meer dan 100 internationale werknemers in dienst en die afspraken willen maken over vaccineren op locatie dan kunnen ze dat kenbaar maken via: functioneelbeheer-covid@vrln.nl

Je kunt ook bij de nieuwe huisartsenpraktijk – H4I – terecht voor het vaccineren van jouw medewerkers. De huisartsenpraktijk kan maatwerk verrichten, toelichting geven op alle vragen over vaccins, bijwerkingen etc. en ook eventuele medische vragen beantwoorden. Het is dan zaak dat je de medewerkers meteen inschrijft in de nieuwe praktijk.

Bekijk onderstaand de flyers van de speciaal ingerichte huisartsenpraktijk
Flyer Engels voorzijde 
Flyer Engels achterzijde

Flyer Pools voorzijde
Flyer Pools achterzijde

Vragen?
Mochten er nog vragen zijn of er is meer informatie nodig, schroom dan niet om contact op te nemen met Mark Hendriks, Expertisemanager Arbeidsmarkt & Onderwijs via hendriks@lwv.nl of via 06 27 04 11 44.