Skip to main content

Heb jij de digitale achterdeur op slot? Weet je hoe je jouw omzet kunt vergroten door slim gebruik te maken van social media? Weet je wat de informatie uit de pintransacties van je klanten jouw kunnen vertellen om je omzet te optimaliseren? Weet je hoe je ook online zaken kunt doen en zou het op afstand sturen van bedrijfsprocessen via IoT iets voor je kunnen zijn? 

(Nog) niet?
Dan zijn de vijf miniMasters van het MKB Datalab Limburg jouw kans om meer hierover te weten te komen en daarna praktisch aan de slag te gaan, bijvoorbeeld met behulp van een stagiair.

Je kunt kiezen uit vijf miniMasters:

4 februari miniMaster Cybersecurity
4 maart miniMaster Online Zichtbaarheid en Marketing
1 april miniMaster Data, en wat nu?
20 mei miniMaster E-commerce
3 juni miniMaster Internet of things

Aanmelden?
Zorg dat je erbij bent! Meld je aan voor een of meerdere miniMasters door op de links in bovenstaande kalender te klikken. Voor ondernemers in het mkb zijn er géén kosten verbonden aan deelname aan de miniMasters.

Je kunt inschrijven per sessie of voor alle sessies. De sessies vinden in eerste instantie online plaats – en zodra het mogelijk is offline. Wij volgen de corona richtlijnen van het RIVM.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met het MKB Datalab Limburg via info@digitalewerkplaatsen.nl

Over het MKB Datalab?
Het MKB Datalab Limburg is er voor kleine en middelgrote ondernemers die willen digitaliseren, zeker als ze iets willen doen met data. Zij kunnen voor advies en praktische ondersteuning terecht bij het lab. Het lab brengt de mogelijkheden in kaart, kan zorgen voor een stagiaire en biedt trainingen en masterclasses aan. Voor een eventueel vervolgtraject worden ondernemers doorverwezen naar relevante marktpartijen.

Het MKB Datalab Limburg wordt uitgevoerd door de onderwijsstellingen Gilde Opleidingen, Vista College, Zuyd Hogeschool, Universiteit Maastricht en Open Universiteit. Het Datalab wordt ondersteund en gefaciliteerd door de Rabobank en de Brightlands Smart Services Campus. De Provincie Limburg en het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat (EZK) financieren het Datalab.

 

Heb je overige vragen op het gebied van Duurzaamheid & Innovatie?
Neem dan contact op met Sonja Demandt, expertisemanager Duurzaamheid & Innovatie via de LWV app of via demandt@lwv.nl