Skip to main content
Begin: 28-02-2024 - 19:44 || Eind: 28-02-2024 - 19:44
Locatie:

Op 20 oktober 2021 vindt de LWV Limburg Happening 2021 plaats; dé meeting van het jaar voor Limburgse ondernemers om te inspireren, te versterken met kennis en te verbinden met andere (collega) ondernemers binnen ons netwerk. Dit jaar vindt de LWV Limburg Happening plaats op Limburg Leads met als thema: Artificiële Intelligentie (AI)

 


We moeten Artificiële Intelligentie (AI) niet als heilig of duivels zien. We moeten zorgen dat het ons helpt en begrijpt. Maar hoe maken we dit werkbaar in de praktijk? 
Hoe gaat AI ons helpen onze kernopgave te realiseren?

Bedrijven passen AI volop toe, maar op websites valt bitter weinig te lezen over het precieze hoe en wat. Juist die onduidelijkheid heeft een negatieve invloed op het publieke vertrouwen in de toepassing van AI en is een bron voor wilde verhalen. Wees daarom transparant hoe je AI toepast en deel de waarde die het gebruik van AI de samenleving oplevert. Deze technologie gaat je helpen om de strategische opgaven van je organisatie te realiseren. Kom naar de LWV Limburg Happening want Artificiële Intelligentie is geen hype!

 

Datum
Woensdag 20 oktober 2021 van
13.00 tot 21:30 uur

Locatie
MECC Maastricht tijdens Limburg Leads

Aanmelden?
Klik op knop hieronder om je aan te melden voor de LWV Limburg Happening 2021

Aanmelden