Skip to main content

Inleiding

De ondernemerswereld verandert continue. Jij weet als geen ander dat je als ondernemer continu vooruit moeten denken, want stilzitten is achteruitgang. Zeker door de corona-uitbraak is duidelijk geworden dat ondernemer weer extra kritisch moet kijken naar alle processen binnen de bedrijfsvoering. Ingewikkelde vraagstukken met veel verschillende aspecten. Binnen de Special Group Maakindustrie komt in vijf bijeenkomsten alles op tafel. Deskundig gemodereerd door een expert. Op basis van een helder stramien met de 4 hoofdthema’s door de deelnemers zelf bepaald. Doelgericht en aansluitend bij de praktijk van alledag. Interesse? Lees verder en meld je aan.

Voor wie?

De special groep is bedoeld voor ondernemers en productiemanagers in organisaties in de Maakindustrie. Aan bod komen vragen als: kan het effi ciënter, productiever, duurzamer, goedkoper en veiliger? Hoe zit het op het gebied van digitalisatie en automatisering? Niet alle antwoorden paraat? Meld je aan en bespreek met andere ondernemers en productiemanagers oplossingen. Deel praktijkervaringen, luister naar en leer van elkaar. Ondersteund door kennis en theorie.

Hoe gaan we te werk?

Er is ruimte voor maximaal twaalf ondernemers en productiemanagers in de Special Group Maakindustrie. Een nulmeting waarin we aftasten hoe we met elkaar de volgende vier verdiepende bijeenkomsten willen doorlopen. Na een intake met onze deskundige Harry Henssen starten we met vier inspirerende sessies. Vertrouwen in andere ondernemers is een voorwaarde, net als de
bereidheid om ervaringen en kennis te delen. Het is halen én brengen. Door middel van beproefde intervisiemethodes worden door groepsleden ingebrachte thema’s besproken. Hierbij is sprake van gelijkwaardige gesprekspartners, hoge mate van commitment, gedeelde uitdagingen en vertrouwen.

Wat levert het je op?

Deelname betekent meer kennis, meer inzichten, meer handvaten voor de professionalisering van je bedrijfsvoering. De uitwisseling van kennis en ervaring en het leren van elkaars ervaringen kan direct worden gebruikt voor de eigen
bedrijfsvoering. Dit alles met het oog op het toekomstbestendig maken van jouw organisatie.

Begeleid door

Harry Henssen (1956) is meer dan overtuigd dat door samenwerking en uitwisseling van kennis en ervaring de resultaten verder verbeteren. Graag modereert hij dan ook gesprekken tussen verschillende organisaties; op zoek naar nieuwe inzichten en mogelijkheden. Harry heeft werkervaring op het gebied van marketing en business management bij Philips, Volvo Cars Corporation, DSM en Automotive Technology Centre. Hij heeft specifi eke ervaring en affi niteit met de auto-industrie en de industrie van hoogwaardige kunststoffen. Behalve in Nederland was hij ook in Zweden (7 jaar) en Japan (2 jaar) werkzaam.

Praktische informatie

 
Data 
Kick offdinsdag 1 juni 2021
Sessie Idonderdag 16 september 2021
Sessie IIdonderdag 7 oktober 2021
Sessie IIIdonderdag 4 november 2021
Sessie IVdonderdag 9 december 2021
  
LocatieLWV, Roermond
Kosten€ 595,- excl. BTW
Bekijk hier de gehele flyer 

Aanmelden?
Leden kunnen zich aanmelden via de app. Ben je nog geen LWV-lid neem dan contact op via businesscollege@lwv.nl.

Inhoudelijk vragen?

Heb je inhoudelijk vragen over deze Special Group Maakindustrie. Neem dan contact op met Frits Dirks, Relatiemanager Zuid-Limburg via + 31 6 11 13 68 23 of met Egon Mooren, Relatiemanager Noord- en Midden-Limburg via +31 6 38 89 63 18

Aanmelden?
Om deel te nemen aan deze Special Group kun je je aanmelden via de LWV app.

Meer informatie?
Heb je overige vragen rondom de Special Groups of het aanbod binnen het LWV Business College? Neem dan contact op via businesscollege@lwv.nl.

Betrokken personen

Huub Narinx

Directeur LWV

T 06 - 83 23 36 16
E narinx@lwv.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief!