Skip to main content

Inleiding

De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Van organisaties wordt verwacht dat zij kunnen meebewegen met deze snel veranderende omgeving. Want: niet de sterkste overleeft, maar diegene die zich het beste aanpast. Maar dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker voor wat betreft de HR-kant van het verhaal. In de Special Group HR komt in vijf bijeenkomsten alles op tafel. Deskundig gemodereerd door een expert op het vlak van HR. Op basis van een helder stramien met vier pijlers: strategie, wendbaarheid, flexibel op- en afschalen en duurzame inzetbaarheid. Doelgericht en aansluitend bij de praktijk van alledag. Interesse? Lees verder en meld je aan.

Voor wie?

De Special Group HR is bedoeld voor werkgevers en HR-professionals in organisaties van 10 tot 300 werknemers. Aan bod komen vragen als: sluit je HR-beleid goed aan bij je strategische doelstellingen? Is jouw organisatie voldoende wendbaar? Ben je in staat goed in te spelen op een wisselende vraag? Zijn jouw medewerkers fit for the job? Niet alle antwoorden paraat? Meld je aan en bespreek met andere ondernemers en professionals oplossingen. Deel praktijkervaringen, luister naar en leer van elkaar. Ondersteund door kennis
en theorie.

Hoe gaan we te werk?

Er is ruimte voor maximaal twaalf ondernemers en managers in de Special Group HR. Deelnemers vullen eerst de Future Proof Human Capital Scan in waarmee de grootste uitdagingen en knelpunten direct in beeld komen. Een nulmeting waarin we aftasten hoe we met elkaar de volgende vier verdiepende bijeenkomsten willen doorlopen. Na een intake met onze deskundige starten we met de vier sessies. Vertrouwen in andere ondernemers is een voorwaarde, net als de bereidheid om ervaringen en kennis te delen. Het is halen én brengen.

De deelnemers kunnen rekenen op vier inspirerende sessies onder leiding van Ramon Niessen. Aan de hand van vier thema’s uit de Future Proof Human Capital Scan: Strategie, Wendbaahried, Flexibel op- en afschalen en Employability en Duurzame inzetbaarheid worden door de groepsleden ingebrachte casussen behandeld.

Wat levert het je op?

Deelname betekent meer kennis, meer inzichten, meer handvaten voor de professionalisering van jouw HR-beleid. De uitwisseling van kennis en ervaring en het leren van elkaars ervaringen kan direct worden gebruikt voor de eigen bedrijfsvoering. Dit alles met het oog op het toekomstbestendig maken van jouw organisatie.

Begeleid door

Ramon Niessen leidt de Special Group HR. Hij is opgeleid in bedrijfskunde en marketing met een specialisatie op het gebied van Human Capital en het realiseren van projecten en programma’s. In het verleden was Ramon al verantwoordelijk voor arbeidsmarktprojecten en bedrijfsopleidingen bij diverse grote opleiders in onder andere de gezondheidszorg, ICT en techniek. Nu bouwt hij met zijn eigen bedrijf Connexio aan initiatieven zoals Leo Loopbaan, Leerwerkloket Zuid-Limburg en Limburg Leert.

Praktische informatie

 
Data 
Kick off / Startwoensdag 23 juni 2021
Sessie Iwoensdag 22 september 2021
Sessie IIwoensdag 13 oktober 2021
Sessie IIIwoensdag 3 november 2021
Sessie IVwoensdag 1 december 2021
  
LocatieLWV, Roermond
Kosten€ 595,- excl. BTW
Bekijk hier de gehele flyer 

Aanmelden?
Leden kunnen zich aanmelden via de app. Ben je nog geen LWV-lid neem dan contact op via businesscollege@lwv.nl.

Inhoudelijk vragen?

Heb je inhoudelijk vragen over deze Special Group HR. Neem dan contact op met
Mark Hendriks, Expertisemanager Arbeidsmarkt & Onderwijs via + 31 6 27 04 11 44 of via hendriks@lwv.nl

Aanmelden?
Om deel te nemen aan deze Special Group kun je je aanmelden via de LWV app.

Meer informatie?
Heb je overige vragen rondom de Special Groups of het aanbod binnen het LWV Business College? Neem dan contact op via businesscollege@lwv.nl.

Betrokken personen

Mark Hendriks

Expertisemanager Arbeidsmarkt & Onderwijs

T 06 - 27 04 11 44
E hendriks@lwv.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief!