Skip to main content

Inleiding

Niet de sterkste overleeft, maar diegene die zich het beste aanpast. Van organisaties wordt verwacht dat zij meebewegen met de extreem snel veranderende omgeving, zeker ook op het gebied van Human Capital. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker voor wat betreft de HR-aspecten. In de Special Group HR komt in vijf bijeenkomsten alles op tafel. Deskundig gemodereerd door Ramon Niessen, expert op het vlak van Human Capital. Op basis van de elementen strategie, wendbaarheid en flexibiliteit, in-door-uitstroom, leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid sluiten we aan bij de praktijk van alledag. Interesse? Lees verder en meld je aan.

Voor wie?

De Special Group HR is bedoeld voor werkgevers en HR-professionals in organisaties van 10 tot 300 werknemers. Aan bod komen vragen als: sluit je HR-beleid goed aan bij je strategische doelstellingen? Is jouw organisatie voldoende wendbaar? Ben je in staat goed in te spelen op een wisselende vraag? Is je aanpak met betrekking tot in- door- en uitstroom nog bij de tijd? Zijn jouw medewerkers fit for the job? Niet alle antwoorden paraat? Meld je aan en bespreek met andere ondernemers en professionals oplossingen. Deel praktijkervaringen, luister naar en leer van elkaar. Ondersteund door kennis en theorie.

Hoe gaan we te werk?

We hebben reeds goede ervaringen met twee eerdere Special Groups. Er is ruimte voor maximaal twaalf ondernemers en managers. Vertrouwen in de andere deelnemers en vertrouwelijkheid is een voorwaarde, net als de bereidheid om ervaringen en kennis te delen. Het is halen én brengen. De deelnemers kunnen rekenen op inspirerende sessies onder leiding van Ramon Niessen. Aan de hand van thema’s die we samen in de eerste sessie bepalen, gaan we vervolgens op basis van intervisie aan de slag. Er is veel ruimte voor de eigen casussen van de deelnemers en tijdens het traject maken we gebruik van de Future Proof Human Capital Scan in waarmee de grootste uitdagingen en knelpunten direct in beeld komen.

Wat levert het je op?

Deelname betekent meer kennis, meer inzichten, meer handvaten voor de professionalisering van jouw HR-aanpak. De uitwisseling van kennis en ervaring en het leren van elkaars ervaringen kan direct worden gebruikt voor de eigen bedrijfsvoering. Vanuit de Special Groups bouwen we aan een onderling netwerk waarin we oplossingen, tips en informatie delen. Dit alles met het oog op het toekomstbestendig maken van jouw organisatie.

Begeleid door

Ramon Niessen leidt de Special Group HR. Hij is opgeleid in bedrijfskunde en marketing en is gespecialiseerd op het gebied van Human Capital en het realiseren van projecten en programma’s. In het verleden was Ramon al verantwoordelijk voor arbeidsmarktprojecten en bedrijfsopleidingen bij diverse grote spelers in onder andere de gezondheidszorg, ICT en techniek. Nu bouwt hij als ondernemer aan grote provinciale initiatieven zoals Leo Loopbaan, Leerwerkloket en LimburgLeert.

Praktische informatie

 
Data 
Online intakesnajaar 2022
Sessie 1Woensdag 5 oktober 2022
Sessie 2Woensdag 9 november 2022
Sessie 3Woensdag 7 december 2022
Sessie 4Woensdag 18 januari 2023
Sessie 5Woensdag 15 februari 2023
Tijdstip9.00 – 11.30 uur
LocatieLWV, Roermond
Kosten voor 5 dagdelen€ 595,- excl. BTW
Bekijk hier de flyer van de Special Group HR 

Aanmelden?
Meld je aan voor deze special group in de LWV app of door een mail te sturen naar Mark Hendriks via hendriks@lwv.nl.

Inhoudelijk vragen?

Heb je inhoudelijk vragen over deze Special Group HR. Neem dan contact op met
Mark Hendriks, Expertisemanager Arbeidsmarkt & Onderwijs via + 31 6 27 04 11 44 of hendriks@lwv.nl.

Aanmelden?
Om deel te nemen aan deze Special Group kun je je aanmelden in de LWV app of door een mail te sturen naar Mark Hendriks via hendriks@lwv.nl.

Meer informatie?
Heb je overige vragen rondom de Special Groups of het aanbod binnen het LWV Business College? Neem dan contact op via businesscollege@lwv.nl.

Betrokken personen

Mark Hendriks

Expertisemanager Arbeidsmarkt & Onderwijs

T 06 - 27 04 11 44
E hendriks@lwv.nl

Kyra Doek

Programmamanager Kennis & Ondernemerschap

T 06 - 82 04 00 83
E doek@lwv.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief!