Skip to main content

Inleiding

De DGA is de spin in het web van het bedrijf. Niet alleen bepaalt deze de koers, ook is hij of zij het gezicht en de verpersoonlijking van het bedrijf voor personeel, toeleveranciers en afnemers. Een prominente tol die veel vraagt van de persoon in kwestie. Een brede kijk op zaken is nodig, maar ook doortastend vermogen en lef om beslissingen te nemen die de toekomst van het bedrijf bepalen. Iedere DGA heeft weleens behoefte om zijn of haar ideeën te delen en te toetsen met anderen.

Voor wie?

De Special Group DGA is bedoeld voor directeur grootaandeelhouders en hun opvolgers. De Special Group bestaat uit 12-14 deelnemers in een vaste samenstelling waarbij er 12-14 bijeenkomsten plaatsvinden verdeeld over een tijdspad van 1,5 jaar. in deze Special Group wordt kennis en ervaring gedeeld met andere DGA’s waarbij de groep direct ingezet kan worden als klankbord voor gelijkgestemden. Er worden herkenbare gespreksthema’s besproken zoals opvolging en structurering van het bedrijf maar er is ook ruimte voor het inbrengen van individuele thema’s. Een hoge mate van commitment is vereist bij deelname.

Hoe gaan we te werk?

Aan een DGA special group nemen 12-14 DGA’s deel, afkomstig uit verschillende sectoren. Deze diversiteit zorgt voor nieuwe inzichten bij de individuele deelnemers. De deelnemers bieden elkaar een kijkje in de keuken, raadplegen elkaar met vragen en toetsen ideeën. Er wordt in deze special group gesproken over gemeenschappelijke thema’s, zoals opvolging, de rol van familieleden in het bedrijf en de structuur van het bedrijf. Daarnaast is er ruimte voor specifieke thema’s en vragen die binnen een bedrijf spelen.

Begeleid door

Onder leiding van ervaren moderators Wim Haan en Huub Narinx worden de door groepsleden ingebrachte thema’s voor besproken en uitgewerkt tot een casus.

Praktische informatie

 
Data 
  
Kick offdinsdag 22 maart 2022
Sessie Idinsdag 7 juni 2022
Sessie IIdinsdag 13 september 2022
Sessie IIIdinsdag 1 november 2022
Sessie IVdinsdag 6 december 2022
Sessie Vdinsdag 17 januari 2023
Sessie VIdinsdag 28 februari 2023
Sessie VIIdinsdag 11 april 2023
Sessie VIIIdinsdag 23 mei 2023
  
LocatieLWV, Roermond
Kosten€ 1.195,- excl. BTW
 (incl. slotdiner)

 

Aanmelden

Leden kunnen zich aanmelden via de app. Ben je nog geen LWV-lid neem dan contact op via businesscollege@lwv.nl.

Aanmelden via mobiel/tabletAanmelden via desktop

Inhoudelijk vragen?

Heb je inhoudelijk vragen over deze Special Group DGA. Neem dan contact op met Huub Narinx, Directeur LWV via+ 31 6 83 23 36 16 of via narinx@lwv.nl

Meer informatie?
Heb je overige vragen rondom de Special Groups of het aanbod binnen het LWV Business College? Neem dan contact op via businesscollege@lwv.nl.

Betrokken personen

Huub Narinx

Directeur

T 06 - 83 23 36 16
E narinx@lwv.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief!