Skip to main content

 

De LWV biedt de volgende masterclass aan:

 

Cybersecurity

Hoe word ik als ondernemer een cyberaanval de baas?

Inhoud

Elke dag worden er wereldwijd cyberaanvallen gedaan. De vraag is niet of maar wanneer jij getroffen wordt door een cyberaanval. De gevolgen van een cyberaanval hebben grote impact op organisaties. De cloud en de verbindingen ernaartoe vragen om een modern en toekomstbestendig securitybeleid. Een beleid dat alle nieuwe verbindingen en opslagmogelijkheden zo goed mogelijk beschermt tegen cybercriminelen.

Hoe zorg jij ervoor dat jouw organisatie zo veilig mogelijk is ingericht?

Op het moment dat een cybercrimineel je organisatie binnendringt, heeft dit grote gevolgen, vooral ook financieel. Security specialist Kaspersky heeft onderzocht dat de kosten na een cyberaanval bij bedrijven uiteenlopen van 120.000 dollar tot wel 1.23 miljoen dollar! Een deel van die kosten zijn direct gerelateerd aan de naweeën van de cyberaanval, zoals het dichten van het lek en het inhuren van security-experts. De grootste kostenpost ontstaat echter door omzetverlies en reputatieschade. De bedrijfscontinuïteit kan op het spel komen te staan. En dan spreken we nog niet over ‘fysieke’ veiligheid.

Wat levert het je op?

Je krijgt inzicht in de risico’s die jouw bedrijf loopt en de gevolgen die dit met zich meebrengt. Je leert waar je aan moet denken om veilig te ondernemen en hoe je dit kunt doen. Door het interactieve karakter van deze bijeenkomst leer je ook van elkaar hoe je je bedrijf het beste kunt beschermen.

Voor wie?

  • Voor ondernemers, directeuren, ICT managers, security officers, privacy officers en andere IT gebruikers.

Programma

Deze masterclass bestaat uit één dagdeel met het volgende programma:

Donderdag 10 februari  
15.00 uurInloop   
15.15 uurWelkom en algemene inleiding over cybersecurity door Edward Goessens, directeur van TCC The Computer Company B.V.
15.45 uur
Interactief deel door Berry Roemgens en Edward Goessens
17.00 uur
Napraten onder het genot van een hapje en een drankje

Praktische informatie

DatumDonderdag 10 februari 2022
Tijdstip09.00 uur tot +/- 17.00 uur
LocatieLWV, Roermond
KostenGratis

Aanmelden

Meld je nu aan om deel te nemen aan deze masterclass.

Aanmelden via mobiel/tabletAanmelden via desktop

Begeleid door

Deze masterclass wordt begeleid door Josje Smeets. Josje is gelukspsycholoog en eigenaar van psychologisch adviesbureau HelloBetty. Ze werkt inhouse bij bedrijven als coach, trainer en adviseur. Daarnaast is Josje spreker, auteur van het boek Happy in 100 dagen en wordt ze veelvuldig gevraagd als expert in de media. Josje wil zoveel mogelijk mensen bewust maken van het feit dat geluk grotendeels maakbaar is.


Kortom een energieke masterclass waarbij bovengenoemde professional jou gaat meenemen in de wereld van Persoonlijk Leiderschap vanuit visie.

Inhoudelijk vragen?

Heb je inhoudelijk vragen over deze masterclass? Neem dan contact op met Sonja Demandt, Expertisemanager Duurzaamheid & Innovatie via de LWV app, telefonisch via 06 53 16 65 50 of per mail via demandt@lwv.nl.

Betrokken personen

Sonja Demandt

Expertisemanager Duurzaamheid & Innovatie

T 06 - 53 16 65 50
E demandt@lwv.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief!