Skip to main content

 

Inspiratiesessie

 

Maandag 28 maart 2022 vindt de LWV-bijeenkomst “Meet the President” plaats. Deze keer zit top ondernemer Gerjan den Hartog op de spreekstoel

 

Scroll snel naar beneden voor meer informatie!

Inhoud

Maandag 28 maart 2022 vindt er weer een inspirerende LWV-bijeenkomst “Meet the President” plaats. Fysiek vanuit onze LWV-locatie in Roermond mag ik wederom een top ondernemer, CEO Gerjan den Hartog van vidaXL, bij mij op de spreekstoel verwelkomen.

Gerjan
en zijn medestudent Wouter hadden als jonge ondernemers het idee om ‘de handel’ in te gaan en volgden een tip van een medestudent die in 2006 vertelde dat poker ‘booming’ was. Hoewel ze nooit zelf gepokerd hadden, verdiepten ze zich in deze markt. Ze reisden zelfs naar China en bestelden vier pallets met pokerchips producten. Het was de start van vidaXL. Maar er werd verder gekeken dan de pokerchips. Al snel kozen zij ervoor om producten met een eigen merk te ontwikkelen en deze via internet aan consumenten te verkopen. vidaXL ontwikkelde zich krachtig en snel tot een internationale online retailer voor producten in om en het huis.

Inmiddels is vidaXL actief in 32 landen in Europa, Australië en de Verenigde Staten en kent het bedrijf ruim 2.000 medewerkers en het aanbod bestaat uit meer dan 79.000 producten!

Gerjan heeft zijn ambitieuze plannen omgezet in resultaat. Wil je meer weten wat Gerjan persoonlijk drijft? Wat voor hem wel of niet werkt? Hoe hij overtuigd is dat als je in den verre zaken doet je alles zelf moet uitpluizen en hoe ga je om met buitenlandse zakenrelaties? Ga je voor marge of massa? Hoe bepaal je het assortiment van jouw bedrijf? Wat is het effect van de dure containerprijzen vanuit Azië? Het zijn allemaal onderwerpen die de revue passeren.

Schrijf je nu in want vol = vol

Kortom, een inspirerende middag met een bevlogen ondernemer die je het hemd van zijn lijf kunt vragen.

Voor wie?

Praktische informatie

Datum: Maandag 28 maart 2022
Tijdstip: 15.45 uur tot 17.30 uur
Locatie: LWV, Godweerdersingel 77, Roermond
Kosten: Gratis voor LWV-leden

Aanmelden?
Leden kunnen zich aanmelden via de app. Ben je nog geen LWV-lid neem dan contact op via businessollege@lwv.nl.

Programma

15:45 uur  Ontvangst
16:00 uur  Huub Narinx in dialoog met Gerjan den Hartog
16:15 uur  Stel je vragen aan Gerjan den Hartog
17:30 uur  Einde bijeenkomst

Aanmelden

Meld je nu aan om deel te nemen aan deze editie van Meet the President.

Aanmelden via mobiel/tabletAanmelden via desktop

Betrokken personen

Huub Narinx

Directeur LWV

T 06 - 83 23 36 16
narinx

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief!