Skip to main content

 

Inspiratiesessie

 

Maandag 25 januari 2021 vindt de LWV-bijeenkomst “Meet the President” plaats. Deze keer zit jonge topondernemer, Camille Oostwegel, op de spreekstoel

Inhoud

Camille Oostwegel
Ontmoet het gezicht achter Oostwegel Collection, Camille Oostwegel. Begin 2020 nam hij het stokje volledig van zijn vader over en is hij officieel eigenaar en algemeen directeur van Oostwegel Collection, het concern dat bekend is van onder meer Château St. Gerlach.

Vanaf dat moment is het Camille Oostwegel en is zijn vader dus Camille Oostwegel senior. De toevoeging junior, dat is echt verleden tijd. De start van Camille Oostwegel ging gepaard met nieuwe plannen die hij wil gaan uitrollen, waaronder het verhuren van huizen onder een nieuw label: Villa’s & Residences.

Covid-19
En dan wordt in hetzelfde jaar de horeca zwaar getroffen door de gevolgen van Covid-19. Bijna twee maanden, gedurende de lockdown, gingen deuren van de hotels/restaurants op slot. Tot de tijd van heropening hebben de medewerkers van Ooswegel Collection vooral geverfd, geklust en op nieuwe ideeën gebroed.

Hoe koers je als horecaondernemer dan verder door de zware golven gedurende deze pandemie met het oog op de tweede golf die je de tweede helft van 2020/begin 2021 staat te wachten? Investeer je juist in deze tijd in nieuwe concepten? Of is het toch een periode van bijsturen met een focus op overleven? Wat betekent dit voor de manier waarop je leiding geeft aan een grote club medewerkers en hoe geef je ze vertrouwen in deze onzekere tijd? Hoe is het om nooit met lege handen te lopen? Wat betekent het om hospitality bloed door je aderen te hebben lopen? Wat kan het bedrijfsleven daarvan leren?

Kortom een inspirerende middag met een bevlogen ondernemer,
die jij het ‘hemd’ van het lijf kunt vragen.

Voor wie?

  • Voor alle LWV-leden.
  • (Nog) geen lid maar toch interesse? Neem contact op met Aagje Wevers, programmamanager Kennis & Ondernemerschap.

Praktische informatie

Datum: Maandag 25 januari 2021
Tijdstip: 15.45 uur tot 17.30 uur
Locatie: Online
Kosten: Gratis voor LWV-leden

Aanmelden?
Leden kunnen zich aanmelden via de app. Ben je nog geen LWV-lid neem dan contact op met Aagje Wevers, programmamanager Kennis & Ondernemerschap

Programma

15:45 uur  Ontvangst / Start inloggen ZOOM
16:00 uur  Huub Narinx in dialoog met Camille Oostwegel
16:15 uur  Stel je vragen aan Camille Oostwegel
17:30 uur  Einde bijeenkomst

Betrokken personen

Aagje Wevers

Programmamanager Kennis & Ondernemerschap

T 06 - 19 99 70 33
E wevers@lwv.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief!