Skip to main content

Van 17 t/m 21 mei organiseert Zuyd Hogeschool de 3e editie van het online carrière-event “Ontmoet je Toekomst”.

Doel van het event is ook nu weer om bedrijven (profit/non-profit) en studenten van Zuyd op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te laten komen. Een week lang kunnen bedrijven en studenten van Zuyd speeddaten. Elke student die meedoet kan met zoveel bedrijven ‘daten’ als hij of zij wenst. Dit ‘daten’ gebeurt in de vorm van een online 1-op-1 beeldbel gesprek van 15 minuten met een medewerker van het bedrijf. Op grond van dit gesprek bepalen bedrijf en student of ze met elkaar verder willen praten, over een stage, afstudeeropdracht, onderwijsopdracht of (bij)baan.

De vorige edities leverden iedere keer ruim 400 beeldbelgesprekken tussen bedrijven en studenten op, alsmede vele vervolgafspraken. Deze dienst, die kosteloos georganiseerd wordt voorziet duidelijk in een behoefte.

Hoe doe je mee?

Bedrijven die interesse hebben, kunnen meer info vinden en/of zich aanmelden via www.careerservices.zuyd.nl

Wil je weer (of voor het eerst) meedoen, dit zijn de mogelijkheden en de spelregels:

  • Je geeft bij ons aan waarvoor studenten jou kunnen benaderen: stage, (bij)baan, onderzoeksopdracht of een algemene kennismaking.
  • Je geeft aan op welke momenten je beschikbaar bent.
  • Je geeft aan op welke afdeling of voor welk werkgebied je een opdracht of functie heeft.
  • Je geeft aan via welke tool je de date wilt laten plaatsvinden (skype, whats app, teams, zoom, etc.)
  • Als we jouw aanmelding honoreren, krijg je automatisch een persoonlijke pagina. Via deze pagina kun je volgen of studenten zich intekenen en voor welke datum en tijdstip. Zo ontvangt je dan automatisch online uw ‘agenda-overzicht

Bedrijven die interesse hebben, kunnen meer info vinden en/of zich aanmelden via www.careerservices.zuyd.nl

Meld je aan!

Je kunt je nu aanmelden via Career Services

Jouw aanbod wordt zichtbaar op het platform www.careerservices.zuyd.nl  Studenten kunnen zich aanmelden vanaf 6 mei, tot 24 uur voor het aangeboden tijdsblok. Dus ook nog gedurende het event zelf! Zodra een student zich voor jouw vacature aanmeldt, ontvang je hierover informatie in jouw persoonlijke agenda. Hoe de toekomst er ook uit zal zien: hij komt, dus maak er het beste van.

Vragen?

Mocht je vragen hebben over bovenstaande of over het Expertisecentrum Arbeidsmarkt & Onderwijs, neem dan contact op met Mark Hendriks, Expertisemanager Arbeidsmarkt & Onderwijs, via de LWV app of via hendriks@lwv.nl