Skip to main content

Inhoud

Hoe ‘digitaal volwassen’ is jouw bedrijf? Test het nu met de Data Maturity Scan!

Met de Data Maturity Scan – die door de Limburgse Werkgevers Vereniging en LIOF in samenwerking met Open Universiteit ontwikkeld is – krijg je een eerste inzicht in waar jouw onderneming staat met betrekking tot de toepassing van data en gerelateerde technieken zoals big data of AI.  Gebaseerd op deze scan identificeer je focuspunten waarop jouw organisatie zich zou kunnen ontwikkelen. Het invullen van de scan kost je slechts 5 minuten.

Wat levert de scan op?

Na het invullen van de scan ontvang je een rapport met bevindingen en inzichten om de data volwassenheid binnen jouw onderneming te verhogen. LWV en LIOF ondersteunt graag in het verwezenlijken van ontwikkelingen op het gebied van data en digitalisering. Graag nemen wij, wanneer je dit aangeeft, contact met je op om hier invulling aan te geven.

Voor wie is de scan interessant?

De Data Maturity Scan is interessant voor scale-ups en mkb’ers die beter of meer gebruik willen maken van eigen data en processen inzichtelijk willen maken. Sectoren voor wie de scan interessant is zijn de agrofoodsector, (maak)industrie, logistiek en toerisme & recreatie. Maar ook voor toeleveranciers is de scan relevant.

Doe nu de Data Maturity Scan

Klik op onderstaande knop en doe meteen de Data Maturity Scan. Het invullen van de scan duurt maximaal vijf minuten.

Doe de scan!

Meer weten?

Neem dan contact op met Sonja Demandt, Expertisemanager Duurzaamheid & Innovatie.