Skip to main content
Begin: 16-11-2023 - 18:30 || Eind: 16-11-2023 - 23:00
Locatie: "The International Butler Academy”, landgoed Huize Damiaan, Pater Damiaanstraat 38 te Simpelveld

Zuid Limburg en AC Maastricht

Op 16 november 2023 brengen we met beide AC’s samen een bezoek aan “The International Butler Academy”, deze is gevestigd op landgoed Huize Damiaan, Pater Damiaanstraat 38 te Simpelveld.

Dit voormalig klooster, vernoemd naar Pater Damian, is omgebouwd tot een fantastisch landhuis en opleidingsinstituut met naast de diverse bijzondere vertrekken o.a. ook 135 kamers voor studenten en docenten.

Het was even onduidelijk of er voldoende ruimte was om meer AC’s bij dit bijzondere bezoek te betrekken en we zijn blij te kunnen melden dat we hier akkoord op hebben gekregen. Omdat we nu met maximaal 30 personen deel kunnen nemen zijn de leden van de  ACs Zuid Limburg en Maastricht van harte uitgenodigd voor dit bezoek aan de Butler Academy.

Tijdens het bezoek krijgen we informatie omtrent de Butler-opleiding waar studenten in 10 weken worden opgeleid tot manager van internationale luxe en complexe familiehuishoudens met alle bijbehorende disciplines en etiketten. We mogen ons vergapen aan de serviezen en het tafelzilver die er voor allerlei verschillende thema’s aanwezig zijn. En uiteraard bestaat de gelegenheid om de opleiders en studenten te bestoken met onze vragen.

Klapstuk van ons bezoek is een luxueus 6 gangen diner vergezeld van bijpassende wijnen (met indien gewenst een alcoholvrij alternatief) waarbij de bediening wordt verzorgd door de studenten die op dat moment in opleiding zijn. 

Dit diner wordt opgediend in een ongekende ambiance waarbij we ons even zullen wanen in de sferen van de Quote 500.

Een zeer exclusieve activiteit waarvoor een eigen bijdrage zal gelden van 160 euro per deelnemer waarvan €60,00 uit de pot betaald zal worden. Voor het restant van €100,00 sturen wij een aparte factuur aan de betreffende deelnemers.

Deze (eerste) gezamenlijke bijeenkomst zou een mooie gelegenheid zijn om op een bijzondere wijze kennis met elkaar te maken.

PROGRAMMA:

18:30 uur AANKOMST GASTEN

19:00 uur  AANVANG DINER

19:15 uur DINER

20:30 uur PAUZE & RONDLEIDING

21:30 uur VERVOLG DINER

22:30 uur DIGESTIEF

23.00 uur EINDE DINER

Wil je bij deze bijeenkomst aanwezig zijn, meld je dan nu aan hier in de LWV app.