Skip to main content
Begin: 26-10-2023 - 15:30 || Eind: 26-10-2023 - 21:30
Locatie: Kasteel de Hoogenweerth (Hoge Weerd 2-4, 6229 AM in Maastricht)

The Youngstars: hét LWV-event voor leden tot 40 jaar

The Youngstars is hét LWV-event voor leden tot 40 jaar!

Op 26 oktober organiseren we de eerste editie van The Youngstars in het mooie Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht. The Youngstars is er speciaal voor LWV-leden tot 40 jaar.

Dit wil je niet missen!
Neem jij een flinke dosis nieuwsgierigheid, openheid en ongedwongenheid mee? Wij zorgen voor een inspirerend programma, een prachtige setting, de juiste mix van inspiratie, fun én heerlijke gerechtjes. Vanaf 15.30 uur ben je van harte welkom. Het programma start om 16.00 uur en eindigt rond 21.30 uur.

Van platzak naar selfmade miljonair
Manon van Essen begon ooit als pizzabakker en verkocht later als founder het wereldberoemde pizzamerk Magioni aan Dr. Oetker. Tijdens The Youngstars vertelt Manon hoe je een sterk merk bouwt dat naar champagne smaakt, voor een bier budget. Hoe je reageert als de pleuris uitbreekt en hoe je innoveert met weinig middelen. Na Manon’s keynote geniet je van het walkingdinner en dans je op de fijnste deuntjes van Funky Familia.

Wie neem jij mee?
Kan het nog leuker? Jazeker! Natuurlijk hopen we jou op 26 oktober bij The Youngstars te mogen verwelkomen. Daarnaast nodigen we je uit om één introducee mee te nemen. Een collega-ondernemer (tot 40 jaar) van wie je weet dat diegene dit event niet mag missen. Vermeld de naam en het e-mailadres van je introducee onder ‘opmerkingen’ bij je aanmelding in de app. 

Reserveer meteen je plek
Meld jezelf én je introducee voor 12 oktober aan. Wees snel want Kasteel de Hoogenweerth is groot, maar het aantal plaatsen beperkt.