Begin: 21-04-2021 - 13:30 || Eind: 21-04-2021 - 16:00
Locatie: via MS Teams (link volgt t.z.t)
2020-11-11

Studieclub VNO-NCW Oost / LWV

Michel Korsten heeft voor deze sessie een erg leuk programma samengesteld. Hij heeft Rachael O’Brien bereid gevonden om onze club een korte workshop te geven met de titel ‘Business done different’.

Over Business done different: We nemen een diepe duik in jouw overtuigingen, patronen, uitdagingen en gedrag met betrekking tot business en geld. Ons leven, werk, ondernemen, leidinggeven en samenwerken zit vol met automatismes die soms handig zijn, maar die ons ook in de weg kunnen staan om zaken anders aan te pakken, of iets nieuws te creëren. Je hoeft echter niet altijd een probleem te hebben om meer te creëren in je leven of je business!

Michel zegt hierover: ‘Zelf heb ik de 3 daagse masterclass business done differently mogen volgen en er is een wereld voor me open gegaan. Ik ben erachter gekomen hoeveel zaken ik aangenomen had als de waarheid en hoeveel beperkingen ik mezelf, mijn team en mijn onderneming opgelegd had. Ik heb geleerd om verder te kijken dan mijn overtuigingen, conclusies en projecties en te werken met energie. Wat mij betreft is werken met de energie een essentiële skill die veel mensen in het bedrijfsleven te weinig gebruiken en ontwikkeld hebben. Ik speel met de tools binnen mijn bedrijf in de traditioneel conservatieve staal business. Ik ervaar meer gemak, plezier en mooie resultaten voor mijn teams en mijzelf. Graag wil ik jullie even een uurtje met deze materie kennis laten maken’.

Agenda
15:30    inloop
15:45    start programma, inleiding door Michel Korsten
17:00    nieuws vanuit de verenigingen
17:15    rondje langs de velden
18:00    einde programma