Skip to main content
Begin: 18-01-2024 - 17:45 || Eind: 18-01-2024 - 22:00
Locatie: Foroxity Filmarena (Kazerneplein 4, 6041 TH in Roermond)

Graag nodigen wij je uit om samen met ons het glas te heffen op een mooie nieuwe samenwerking. Donderdag 18 januari 2024 introduceert de LWV samen met Stichting Topvrouwen Limburg, MKB-Limburg en SharePower een nieuwe alliantie: She’s Power.

 
Het woord macht heeft een negatieve connotatie, het lijkt wel een verboden woord. Maar macht kan verhelderen en duidelijkheid bieden. Het is een onontkoombaar bestanddeel van leiderschap: nuttig, van belang en zelfs leuk. Op 18 januari gaan we in gesprek over macht en gaan Helene Wüst en Ilona Eichhorn je uitdagen om je uit te spreken over ongemakkelijke zaken.

She’s Power brengt gelijkgestemde vrouwen bij elkaar, worden persoonlijke vraagstukken op een veilige manier met elkaar besproken en staat zelfontplooiing centraal. Tijdens de sessie van 18 januari wordt de doelstelling van deze samenwerking toegelicht. Ilona Eichhorn en Helene Wüst nemen ons vervolgens mee in een mooie workshop over macht en conflict.


Het programma is als volgt:
17.45u  Inloop met een hapje en een drankje
18.30u  Welkomstwoord door Marianne Smitsmans, voorzitter SharePower
18.40u  Panelgesprek onder leiding van Annick Teeuwen, directeur SharePower, met:

  • Cock Aquarius, board member LWV Women
  • Bestuurder stichting Topvrouwen Limburg
  • Martijn van Helvert, voorzitter MKB-Limburg

        Ondertekening intentieverklaring She’s Power
        Presentatie jaarprogramma 2024 She’s Power 
19.20u  Korte pauze
19.30u  Workshop macht & conflict door Ilona Eichhorn en Helene Wüst
21.00u  Netwerkborrel 


Ilona Eichhorn heeft meer dan 20 jaar (internationale) ervaring als coach, trainer en gespreksleider en is co-auteur van het boek ‘Jacht op de vergadertijger’. Haar stijl is scherp met een glimlach. Op praktische wijze geeft zij mensen inzicht in technieken waarmee belangen beter behartigd en afgewogen kunnen worden. De tips, tools en technieken zijn niet standaard maar passen bij de persoon. Dagelijks werkt zij van gemeente tot Europarlement en van managementteam tot boardroom. 


Helene Wüst is programmadirecteur Top Class, een uitdagende, bijzondere en veilige leeromgeving waarin deelnemers elkaars ‘professional friend’ kunnen zijn. Zij heeft zich in haar werk toegelegd op veranderkunde, met als doel vernieuwingen te bereiken op zo’n manier dat mensen er zelf mee aan de slag willen.