Begin: 25-01-2021 - 15:00 || Eind: 25-01-2021 - 17:00
Locatie: nnb
2020-12-17

Meet the president

Deze keer zit een jonge topondernemer, Camille Oostwegel, op de spreekstoel. 
 
Camille Oostwegel 
Ontmoet het gezicht achter Oostwegel Collection, Camille Oostwegel. Begin 2020 nam hij het stokje volledig van zijn vader over en is hij officieel eigenaar en algemeen directeur van Oostwegel Collection, het concern dat bekend is van onder meer Château St. Gerlach. 
 
Vanaf dat moment is het Camille Oostwegel en is zijn vader dus Camille Oostwegel senior. De toevoeging junior, dat is echt verleden tijd. De start van Camille Oostwegel ging gepaard met nieuwe plannen die hij wil gaan uitrollen, waaronder het verhuren van huizen onder een nieuw label: Villa’s & Residences.  
 
Covid-19 
En dan wordt in hetzelfde jaar de horeca zwaar getroffen door de gevolgen van Covid-19. Bijna twee maanden, gedurende de lockdown, gingen deuren van de hotels/restaurants op slot. Tot de tijd van heropening hebben de medewerkers van Oostwegel Collection vooral geverfd, geklust en op nieuwe ideeën gebroed. 
 
Hoe koers je als horecaondernemer dan verder door de zware golven gedurende deze pandemie met het oog op de tweede golf die je de tweede helft van 2020/begin 2021 staat te wachten? Investeer je juist in deze tijd in nieuwe concepten? Of is het toch een periode van bijsturen met een focus op overleven? Wat betekent dit voor de manier waarop je leiding geeft aan een grote club medewerkers en hoe geef je ze vertrouwen in deze onzekere tijd? Hoe is het om nooit met lege handen te lopen? Wat betekent het om hospitalitybloed door je aderen te hebben lopen? Wat kan het bedrijfsleven daarvan leren? 

Kortom een inspirerende middag met een bevlogen ondernemer, die jij het ‘hemd’ van het lijf kunt vragen