Skip to main content
Begin: 30-05-2022 - 15:45 || Eind: 30-05-2022 - 18:00
Locatie: LWV, Godsweerdersingel 77, Roermond

Meet the President || Tom Roefs

Maandag 30 mei 2022 vindt de LWV-bijeenkomst “Meet the President” plaats. Deze keer fysiek vanuit onze LWV locatie in Roermond met wederom een top ondernemer, Tom Roefs, bij mij op de spreekstoel.

Wil jij weten wie de ‘driver’ achter Munckhof Group is? Munckhof houdt zich bezig met alle vormen van mobiliteit van mensen. Organisatorisch bestaat Munckhof uit de divisies Taxi, Tour en Travel met 1800 medewerkers en zelf is Tom actief in maar liefst 20 landen .

Tom Roefs, een Horstenaar, die de wereld in trok en zichzelf leerde om zich niet druk te maken over niet beinvloedbare dingen. Vanuit een behoefte om de wereld te ontdekken (Van Rusland, Roemenie tot New York of Londen)  kwam hij tot de conclusie uiteindelijk nergens liever te wonen en werken dan in Noord-Limburg.

Tom haalt veel energie uit de aandacht voor nieuwe ontwikkelingen en processen. Hij acht zichzelf geen manager maar een ondernemer en is er van overtuigd dat ondernemerschap in de hele organisatie opgepakt moet worden. Hij legt de verantwoordelijkheden in alle echelons in de organisatie, ook de chauffeur moet ondernemerschap tonen.

Kortom, een inspirerende middag met een bevlogen ondernemer die je het hemd van zijn lijf kunt vragen.


Programma

15:45 uur  Ontvangst 
16:00 uur  Huub Narinx in dialoog met Tom Roefs
16:15 uur  Stel je vragen aan Tom Roefs
17:30 uur  Einde bijeenkomst