Begin: 31-05-2021 - 14:00 || Eind: 31-05-2021 - 15:30
Locatie: LWV of via ZOOM
2021-03-25

Meet the President || Patrick Muezers

Maandag 31 mei 2021 vindt de LWV-bijeenkomst “Meet the President” plaats. Deze keer zit directeur, Patrick Muezers, bij ons op de spreekstoel.

Polyscope
Ontmoet het gezicht achter Polyscope, Patrick Muezers. Sinds 2006 is Polyscope, specialist in het SMA-polymeer, uitgegroeid tot een wereldspeler die actief is in tal van industrieën en toepassingen. De producten worden onder andere gebruikt in dashboards en zonnedakframes voor auto’s, in papier en in printplaten van bijvoorbeeld servers. Een wereldwijde klantenkring wordt bediend vanuit het hoofdkantoor en de productielocatie in Geleen. Er werken ruim 70 mensen. De meeste medewerkers zijn hoogopgeleide technische mensen, met een ondernemende geest. “Onze slogan is ‘fresh thinking, great products’, dat dekt de lading goed. Het gaat niet alleen om de producten, met ‘fresh thinking’ bedoelen we ook nieuwe marketingconcepten en een vernieuwende werkwijze. De community van de Brightlands Chemelot Campus is daarvoor ideaal, een perfecte locatie om het ‘fresh thinking’ in praktijk te brengen. En dat lukt goed.

Patrick Muezer
Patrick verwacht van zijn medewerkers veel zelfstandigheid en biedt hun binnen Polyscope een brede scope aan activiteiten. Dat vergt wel veel, maar tegelijkertijd is dat ook het mooie van onze organisatie. We hebben korte lijnen, medewerkers hebben veel invloed op de strategie en hun successen hebben veel invloed op de business activiteit.
“Als je met 20% van je inzet 80% van het resultaat haalt, moet je kijken hoe je 5 keer die 20% kunt inzetten’’ aldus Patrick en ‘succes is een keuze’

Ben je benieuwd naar hoe hij ruimte geeft om te groeien maar ook tempo vraagt en afscheid een logische keuze is als je het tempo niet kunt volgen ipv de groep te laten aanpassen aan de langzaamste?
Hoe hij een cultuur creëert met eigenaarschap bij de medewerkers? En hoe worden de medewerkers aangestuurd op hun eigen regie/eigenaarschap?
Hoe bewaakt hij deze cultuur als je binnen je organisatie te maken hebt met medewerkers gevestigd over de hele wereld?
Duurzaamheid en milieubewustzijn staan bij Polyscope hoog in het vaandel. Maar hoe zorg je er als directeur voor dat je als organisatie op een veilige, betrouwbare, krachtige en sociaal verantwoorde manier groeit?

Kortom, een inspirerende middag met een ‘high energy’ directeur die jij het hemd van het lijf kunt vragen.

Programma
15:45 uur  Ontvangst / Start inloggen ZOOM
16:00 uur  Huub Narinx in dialoog met Patrick Muezers
16:15 uur  Stel je vragen aan Patrick Muezers
17:30 uur  Einde bijeenkomst