Skip to main content
Begin: 18-04-2023 - 15:45 || Eind: 18-04-2023 - 17:30
Locatie: LWV, Godsweerdersingel 77, 6041 GK Roermond

Meet the president met Janine Vos, lid groepsdirectie en Chief Human Resource Officer (CHRO) van de Rabobank

Op dinsdag 18 april vindt er weer een Meet the President plaats. Met dit keer Janine Vos, Chief Human Resource Officer (CHRO) en Groepsdirectielid van Rabobank én Topvrouw van het jaar 2021, bij mij op de spreekstoel.

Janine Vos wordt gezien als een fonkelende ster aan de Human Resource hemel. Ze heeft een uitgesproken visie op de toekomst van werk én de vaardigheid om dit pakkend over te brengen. Dankzij haar inzet voor meer diversiteit, gelijkheid & inclusie op de werkvloer, werd zij in 2021 verkozen tot Topvrouw van het Jaar.

Janine is voorstander van de mens centraal zetten in alles wat je doet en ziet daarmee de rol van CHRO de komende jaren in belang toenemen. Want de mate waarin de HR-functie serieus wordt genomen, maakt het verschil tussen het succes óf het falen van een organisatie. “Onderscheid maak je met en voor je mensen, wat heel belangrijk is in de strijd om talent.”

Waar komt deze topvrouw vandaan? Welke personen of momenten vormden haar en wie zijn haar voorbeelden? Wil je meer te weten komen over haar visie op (vrouwelijk) leiderschap en de toekomst van werk? Het zijn allemaal onderwerpen die de revue passeren.

Schrijf je snel in voor deze inspirerende meeting want vol is vol!