Skip to main content
Begin: 26-09-2022 - 15:45 || Eind: 26-09-2022 - 17:30
Locatie: LWV, Godsweerdersingel 77, Roermond

Meet the President || Astrid Pinckaers

Maandag 26 september 2022 vindt de LWV-bijeenkomst ‘Meet the President’ plaats vanuit onze locatie in Roermond. Dit keer zit er wederom een topondernemer bij mij op de spreekstoel, Astrid Pinckaers.

Astrid is één van de elf ondernemers die in Nederland een Ricoh Document Center runnen. Én de enige vrouw. In 2010 begon haar loopbaan als zelfstandig ondernemer.Fast forward naar 2022 viert zij haar twaalf en een halfjarig bedrijfsjubileum. Het klantenbestand is gegroeid tot ruim 650 organisaties in profit en non-profit, voornamelijk in Limburg en voor een deel in Brabant. Waarbij ze verdere groei in Belgisch-Limburg verkent.

Ooit leefde Astrid met de overtuiging dat ze haar mensen moet motiveren. Inmiddels kijkt ze daar anders naar. Met verve vervult ze de rol van inspirator en creëert ze een omgeving waarin haar medewerkers vanuit een hoge mate van zelfverantwoordelijkheid werken. Waarbij ze de ruimte krijgen om ‘ondernemer’ binnen hun vak te worden.

Deze beschermd opgevoede boerendochter uit Gulpen, trok de wereld in en trad buiten gebaande paden. Gedreven vanuit nieuwsgierigheid en het ‘leven vol leven’ met alle kansen die het in zich heeft, combineert Astrid haar bedrijf met haar gezin en een aantal nevenfuncties.

Wil je weten hoe deze vrouw haar ambitieuze plannen heeft omgezet in resultaat? Hoe ze, na twee overnames, verschillende bedrijfsculturen tot één cultuur vormde? Of hoe ze bouwt aan een stevig fundament waarmee ze de continuïteit van haar organisatie garandeert? Het zijn allemaal onderwerpen die de revue passeren.

Een inspirerende middag met een bevlogen ondernemer die je het hemd van haar lijf kunt vragen. Schrijf je meteen in want vol = vol.