Skip to main content
Begin: 21-03-2023 - 15:00 || Eind: 21-03-2023 - 17:00
Locatie: LWV, Godsweerdersingel 77, 6041 GK Roermond

LWV Women

“Ondernemendheid en ondernemend zijn met tips & tricks, dat is de rode draad van de sessies van de LWV”

LWV Women sessies: daar ontmoet je andere ondernemende vrouwen en kun je sparren over ondernemerschap en alles daaromheen. Samen onderzoeken we de behoeften die bij jou als vrouwelijke leider leven. Hoe geef je vorm aan persoonlijk leiderschap? Waarin wil je je verder ontwikkelen? En welke thema’s hebben jouw interesse? Samen op weg naar the next step.

“We zijn allemaal vrouwen, allemaal ondernemer of ondernemend. En dat laatste geeft precies de inhoud van de LWV Women sessies weer. Naast dat ze gaan over hoe je jezelf blijft ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen. Ondernemendheid en ondernemend zijn met tips en tricks, dat is de rode draad. En het stukje ‘Women’? Dat draagt bij aan een juiste groepsdynamiek om het juiste resultaat te bereiken.”
Yvonne Peeters – KLG Europe Venlo

“LWV Women bijeenkomsten zijn vaak heel intiem, waardoor er een soort community vibe ontstaat. Je ontmoet er mooie connecties. Zo introduceerde een van de ‘Women’ mij in het Women Empowerment Netwerk. Zoiets leuks kan bij LWV Women ontstaan!”
Veronika van Heur – Kabisa

Spreekt het je aan om vrouwen met verschillende achtergronden en vanuit allerlei branches te ontmoeten? Dan ontmoeten we je graag tijdens de LWV Women bijeenkomst op dinsdagmiddag 21 maart bij de LWV in Roermond..

In 2023 vinden de LWV-Women bijeenkomsten nog plaats op:

  • Dinsdag 23 mei 15.00 -17.00 uur
  • Dinsdag 19 september 15.00 -17.00 uur
  • Dinsdag 21 november 15.00 -17.00 uur

Meld je alvast aan via de LWV app.
We kijken ernaar uit om je weer te mogen ontmoeten!