Skip to main content
Begin: 20-06-2023 - 10:00 || Eind: 20-06-2023 - 20:30
Locatie: Shimano Experience Center, Valkenburg

LWV Sport- en Netwerk Evenement

Na het grote succes van de Sport & Netwerk events in 2021 en 2022 organiseren wij op dinsdag 20 juni 2023 de 3e editie van het Sport & Netwerk event.

Bij de LWV zijn we er namelijk van overtuigd dat sporten leidt tot een gelukkiger, gezonder en vitaler leven. Daarnaast geven sociale contacten een boost aan je energie. Eén plus één is twee: sporten in combinatie met netwerken is de sleutel tot succes!

Inspiratie, netwerken en gezelligheid staan centraal tijdens deze dag. Het event vindt plaats vanuit het Shimano Experience Center in Valkenburg. Iedere activiteit start daar en op het binnenplein sluiten we ook gezamenlijk de dag weer af met een gezellige BBQ.

Activiteiten
Tijdens het Sport & Netwerk event kun je kiezen uit vier sportieve activiteiten: wielrennen, hardlopen, wandelen of de ijsbad experience. Meld je aan voor één van de volgende activiteiten:

LWV Bike Experience (incl. shirt óf tenue) (materieel zelf meenemen)
start 10.00u | kosten € 100 incl. shirt / € 135 incl. tenue p.p.*

Valkenburg kent een bijzonder netwerk van fietsroutes. Onderweg kom je een grote diversiteit aan landschappen tegen, klim je zo’n 650 meter de hoogte in en geniet je met gemiddeld 25 km/u van mooie vergezichten. Stap samen met de LWV op de fiets en ontdek een bijzonder grensoverschrijdend fietsnetwerk. Kies dit jaar voor circa 70 km (gevorderd) of circa 85 km (ervaren)!

Gevorderde fietser = 70 km, gemiddelde snelheid 23 km/h met 550 hoogtemeters
Ervaren fietser = 85 km, gemiddelde snelheid 28 km/h met 950 hoogtemeters

* Het ontwerp van de wielrenbroek is in 2023 hetzelfde als in 2022. Hiervoor hebben we bewust gekozen vanuit duurzaamheidsoogpunt. Wielrenners die vorig jaar ook deelnamen aan de bike experience, kunnen de broek van 2022 dit jaar nogmaals dragen. Heb je de wielrenbroek van het Sport & Netwerk event 2022 nog? Neem deze mee en bestel dit jaar alleen het nieuwe shirt. Heb je niet eerder meegedaan aan de bike experience of heb je je broek van vorig jaar niet meer? Bestel dan het gehele tenue.

LWV Run Experience (incl. shirt) start 13.30u | kosten € 85 p.p.
Onverharde paden, lange afstanden en grensverleggend. Dat is de LWV Run in het kort samengevat. Ben jij gewend om te hardlopen of heb je weleens meegedaan aan een hardloopevent? Sluit je dan aan bij de LWV Run Experience. Tijdens deze activiteit krijg je begeleiding met tips & tricks over de trailrun. Zo ontdek je de sport én de Limburgse natuur.

LWV Hike Experience start 13.30u | kosten € 60 p.p.
Niets is zo mooi als onze eigen Limburgse natuur. Maar heb jij al die mooie wandelpaadjes al ontdekt? Tijdens de Hike Experience wandel je door het prachtige Geuldal en kom je oog in oog te staan met de schoonheid van Limburg. De 2 begeleiders van het Shimano Experience Center nemen je onder hun hoede en laten je de mooiste plekjes te voet zien.

LWV Ijsbad Experience start 13.30u | kosten € 85 p.p.
Wil je een keer kennismaken met een ijsbad? Leren hoe je weerbaar kunt worden door een ijsbad te nemen? En wil je weten wat een juiste ademhaling voor jou kan betekenen? Doe dan mee met de ijsbad experience. Deze workshop is gebaseerd op de Wim Hof Methode en wordt gegeven door uitsluitend gecertificeerde Wim Hof Method Instructeurs.

Bekijk het programma en de begintijden op onze website: https://www.lwv.nl/events/lvw-sport-netwerk-event-2023/

Sport en netwerk je ook weer mee?
Meld je vóór 20 april aan voor een van bovenstaande activiteiten en bereid je voor op een gezellige, sportieve en inspirerende dag! 

Wil je graag een introducé meenemen? Stuur een bericht naar Minka Dohmen via dohmen@lwv.nl om de mogelijkheden te bespreken. 

Vitaal Bedrijf
Vanuit ons Expertisecentrum Arbeidsmarkt & Onderwijs zijn we samenwerking met Netwerk Vitaal Limburg actief op het gebied van vitaliteit. Het programma Vitaal Bedrijf helpt ondernemers de vitaliteit op de werkvloer te verbeteren. Dat levert werkgevers én werknemers veel op: meer productiviteit, meer werkplezier en minder ziekteverzuim. Via de website vitaalbedrijf.info maken Limburgse mkb-bedrijven praktisch, snel én kosteloos een vliegende start met het vergroten van de vitaliteit binnen hun organisatie.