Skip to main content
Begin: 20-04-2023 - 20:00 || Eind: 20-04-2023 - 23:00
Locatie: Theater aan het Vrijthof, Vrijthof 47, Maastricht

LWV cultuur- en netwerkevent Les Miserables

Les Misérables komt naar Maastricht! De populairste musical ter wereld zal in de originele, bekroonde productie van Cameron Mackintosh met een sterrencast in april 2023 de Limburgse hoofdstad bezoeken.

Sinds 1985 draait Les Misérables avond aan avond in West End in Londen. De musical is een wereldwijd succes en werd bekroond met verschillende Tony, Olivier, Oscar, Grammy en Musical awards. In september 2021 werden door het Nederlands publiek de nummers Breng hem thuis en Nog één dag tijdens de Uitmarkt 2021 in de top 10 gestemd binnen de categorie ‘Favoriete musicalsong allertijden’.

15 trailers vol decors, kostuums, rekwisieten, pruiken, licht, geluid en projecties en 2 volle dagen bouwen zijn nodig om deze ‘world class production’ naar Maastricht te brengen. Beleef het aangrijpend en tijdloze verhaal van Victor Hugo op de meeslepende muziek van Claude-Michel Schönberg.

Speciaal voor leden van de LWV stellen wij een arrangement samen met een meet en greet met enkele hoofdrolspelers en een pauze met hapjes en drankjes en 1e-rangs tickets.

Totaalprijs arrangement: ongeveer € 100,– p.p.

De kaartverkoop is al gestart. Wil je deze voorstelling niet missen? Meld je dan snel aan.
Wij reserveren dan je tickets. De invulling van het arrangement alsook de exacte prijs volgt later.