Skip to main content
Begin: 08-09-2022 - 16:15 || Eind: 08-09-2022 - 20:00
Locatie: Boulodrome, Severenstraat 201, 6225 AR Maastricht

LWV AC Zuid Limburg

Leg neer die bal!!                

Beste allemaal,

Op 8 september hebben we de zomeractiviteit van de Acceleration Class. We hebben afgesproken dat deze activiteit naast een verbindende functie ook een licht sportieve inslag mag hebben waar iedereen aan mee moet kunnen doen. 

Met dat in het achterhoofd hebben wij ons over een aantal mogelijkheden geboden. De keuze is gevallen op een activiteit die we kunnen organiseren op een plek in Maastricht die voor velen van ons onbekend zal zijn. En wel in het Boulodrome!!

Onder deskundige begeleiding van professor Petanque zullen we deelgenoot worden gemaakt van de fijne kneepjes van het “spel der ballen” ook wel bekend als Jeu de Boules.

Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we 2 of 3 banen tot onze beschikking hebben met deskundige begeleiding waarop we een clinic zullen doen met een wedstrijdelement.

Na afloop wordt er een BBQ/buffet verzorgd waar we nog even kunnen napraten over onze sportieve prestaties. In principe maken we gebruik van de buitenbanen maar bij slecht weer verhuizen we naar binnen.

In verband met de planning horen we graag voor de vakantie wie er zal deelnemen. Er is geen sprake van een eigen bijdrage tenzij er zonder dringende reden wordt afgezegd na 2 september.

Inloop                         16.15 uur
Uitleg over het spel    16.45 uur
Clinic                          17.00 uur
Buffet/BBQ                 18.15 uur
Einde                          20.00 uur

Locatie: Boulodrome, Severenstraat 201, 6225 AR Maastricht

Vriendelijke groet,
Charlotte Groven en Danny Zonneveld