Begin: 20-04-2021 - 14:45 || Eind: 20-04-2021 - 16:00
Locatie: Online via Zoom
2021-04-08

LWV AC Westelijke Mijnstreek 2

TASK FORCE Limburg na corona.

Deze activiteit is oorspronkelijk opgezet door de Acceleration Class Westelijke Mijnstreek 2 maar omdat het onderwerp zo actueel is nodigen wij alle leden van de AC’s in Zuid Limburg van harte uit om ook aan deze meeting deel te nemen.

De coronacrisis heeft verstrekkende gevolgen. Niet alleen voor onze ondernemingen, onze gezondheid, maar voor het hele maatschappelijke leven.

In opdracht van de Provincie Limburg is op 1 juli 2020 de Brede Economisch Sociale Taskforce (BEST) ingesteld. Deze Taskforce heeft op 8 oktober 2020 advies uitgebracht. Dit advies bestaat uit een perspectief op de toekomst voor de Limburgse samenleving: hoe verder na de coronacrisis?

Prof. Dr. Rianne Letschert, rector magnificus van Universiteit Maastricht, heeft de BEST voorgezeten.

Tijdens deze bijeenkomst van de Acceleration Class gaan we dieper in op het advies en wat dit voor ons als ondernemers kan betekenen. De taskforceleden Laury van den Ham, (tevens auteur van het advies) en Ronald Goedmakers (VeBeGo) gaan met ons in gesprek over dit thema. Laury gaat in op het proces, het advies zelf en Ronald zal vertellen hoe hij dat advies met zijn onderneming in de praktijk brengt. Vervolgens gaan we met elkaar in gesprek. Bart Pastoor is gespreksleider.

De bijeenkomst is online. Deelnemers krijgen op tijd een Zoom-link.